Back to Question Center
0

Pripun cara kerja peringkat dhuwur ing search engine optimasi?

1 answers:

Sayange, ora ana penjelasan sing prasaja babagan kemajuan nyata ing peringkat mesin telusuran sing dhuwur lan gawe optimasi sing kerep dibutuhake kanggo ngrampungake tugas. Ing bab iku Google nggunakake luwih saka 200 faktor sing beda nalika mutusake kanggo menehi peringkat posisi kanggo saben kaca web sing ditemokake ing Internet. Menapa malih, faktor-faktor pengambilan keputusan ingkang kasebat dados algoritma panelusuran utama Google ingkang tansah nggantosaken kaliyan saben update algoritma ingkang berulang. Iku tegese tren saiki kanggo entuk peringkat search engine dhuwur lan rencana aksi optimasi dibutuhake adoh ora cocog karo barang sing digunakake, umpamane digunakake sawetara limang taun kepungkur. Dadi, supaya manawa kita ngupayakake teknik SEO sing sah, paling sethithik kanggo ngrasakake pelanggaran SEO. Mung amarga paling akeh sing bakal ditindakake kanthi peringkat peringkat situs web, kejaba kabar singkat - all-in-one mobility in portland oregon.

high search engine ranking optimization

Ngisor aku nemtokake faktor utama kanggo entuk peringkat peringkat mesin sing luwih dhuwur, kanthi karya optimasi sing paling mungkin bakal dianugerahi Google. Kaping pisanan, saben mesin telusur (uga Google dhewe) tresna karo konten kaca web kanthi kualitas dhuwur. Kapindho, upaya bangunan link alam uga bisa dadi sinyal peringkat kuat. Ing pungkasan, ana sawetara faktor peringkat tambahan sing kudu dianggep uga. Optimasi ing kaca

Proses optimasi ing kaca kalebu kombinasi isi teks kaca web (teks sing katon), uga gambar, video, lan file media liyane. Ing tingkat subgrade umum ing-halaman karya unsur-unsur dhasar metadata kaya tag judhul lan deskripsi.

  • Isi ing kaca kudu ditulis sacara alami, sauntara nganggo cara pangguna-biasa (tulisan-tulisan teks unik, volume sing disaranake ana ing sekitar 1000 tembung). Ing wektu sing padha, saben isi kaca kudu sugih karo tembung kunci lan frasa sing cocog kanggo nuduhake mesin telusur situs sampeyan cocog karo topik kanthi lengkap.
  • Metadata biasa diarani heading H1, H2, H3, paragraf, Alt tafsir lan deskripsi. Saben unsur meta kudu kebak karo tembung kunci kaya isi asli liyane, nanging saran paling apik kanggo nggayuh peringkat mesin telusuran sing dhuwur yaiku pendekatan optimalisasi imbang. Maksudku kene njaga keterbatasan kata kunci sing tepat, ing wektu sing padha nanging ora bisa kanggo ekstrem. Yen ora, isi ing kaca sampeyan bisa "diarani" nganggo tembung kunci.

Natural Link Building

Link kualitas minangka salah siji aspèk paling penting peringkat peringkat mesin lan target optimasi dhuwur uga. Menapa malih, bangunan link alam minangka usaha ingkang tantangan lan nyegah wektu. Cara kerjane? Mesin telusur nganggep pranala kualitas ngubungake kaca isi kualitas karo situs web sing diakoni liyane minangka sinyal peringkat positif. Mung amarga Google pracaya situs web sampeyan kudu dipercaya ing antarane kedhaftar, mula iku pantes para panonton sing luwih akeh lan peringkat sing luwih dhuwur ing asil panelusuran. Faktor Panelusuran Tambahan

Faktor panentu liyane yaiku faktor penentu cilik sing isih penting kanggo ranking apik ing daftar panelusuran Google asil. Cukup menehi kawigaten menyang sing luwih gedhe ing ngisor iki: kacepetan panginstalan kaca, menehi prioritas sing cukup kanggo HTTPS liwat protokol HTTP konvensional, lan tetep nglacak RKT minangka metrik inti kanggo pengalaman panganggo sing apik). Aku nyaranake supaya dikombinasikake kanthi maksimal dampak positif ing peringkatmu.

December 22, 2017