Back to Question Center
0

Carane mriksa kredibilitas pakar SEO e-commerce?

1 answers:

Bidang pamasaran digital wis dituntut banget saiki. Mulane luwih akeh lan agensi SEO lan konsultan independen katon kanggo menehi situs web pemilik karo layanan sing. Iku jenis kesusastraan kanggo nggoleki ahli SEO e-commerce sing kompeten lan berpengalaman sing bakal nggawe bisnis online sejahtera karo harga sing cukup. Biasane, ana pilihan antarane layanan kualitas lan terjangkau. Sayange, optimasi mesin telusuran ora dadi layanan sing bisa ditindakake kanthi cepet. Mulane sampeyan nemtokake biaya kanggo ngasilake dhuwit yen layanan optimasi katon ora ono utawa non-kualitas. Kanggo mbantu sampeyan metu, kita nggawe dhaptar TOP-10 pitakonan sampeyan kudu takon potensial e-commerce SEO pakar sadurunge nggawe pembayaran kanggo layanan.

ecommerce seo expert

Pitakonan kanggo e-commerce sampeyan ing mangsa pakar SEO

  • Apa sampeyan bisa ngomong babagan website?

Sadurunge nampa pakar SEO B2B e-commerce, sampeyan kudu mangerteni carane dheweke mikir. Sampeyan mesthine kudu mangerteni proses pemikiran konsultan SEO kanggo mriksa apa obah karo pemahaman apa sing kudu rampung karo situs sampeyan sajrone prosedur optimasi. Menapa malih, sampeyan kedah saged ngevaluasi pengalaman lan ketrampilan anggota tim SEO panjenengan. Sayange, ing tahap pisanan kerjasama sampeyan karo agensi SEO, sampeyan bakal kontak mung karo manajer sale. Sampeyan bisa mbebayani kanggo para pelanggan lan ahli sing ora bisa komunikasi kanthi langsung. Nanging, iki minangka tandha ora becik yen wong sing diajak guneman karo Skype, ponsel utawa langsung ora bisa kanthi jujur ​​ngubrol kahanan situs sampeyan saiki utawa menehi saran nyata babagan carane ngembangake situs SEO sampeyan.

  • Apa sistem manajemen konten sing bisa digunakake?

Sampeyan kudu nggawe manawa ahli SEO e-commerce duwe pengalaman karo sistem manajemen isi situs sampeyan didhasarake. Ana bedane gedhe antarane Shopify CMS lan WordPress, utamane ing elemen optimisasi teknis. Mulane sadurunge njupuk pakar SEO sampeyan kudu nggawe manawa dheweke bisa ngerjakake CMS sampeyan. Priksa manawa pakar optimisasi mesin telusur sing nyewa bisa maneuver lan takon ing tingkat teknis saka sistem manajemen konten sing beda.

seo expert

  • Apa sampeyan nindakake owah-owahan ing situsku dhewe utawa tim pangembangan web bakal responsif?

Layanan pangembangan web minangka bagéan penting saka kampanye optimasi e-commerce. Jumlah sing paling gedhe saka pamilik situs e-commerce ora persis siap nyerahake kunci bisnis online. Nanging, sampeyan ora bisa nyalahake kasebut. Mulane sampeyan kudu nggawe manawa tim pakar e-commerce SEO bisa nyedhiyani layanan pangembangan web sadurunge nyewa. Menapa malih, sampeyan perlu takon bab rega amarga akeh agensi optimalisasi uga nambah layanan pangembangan web. Bab pungkasan sing arep dadi sasi menyang project SEO kanggo mangerteni manawa perusahaan sing diwenehake mung nyedhiyakake layanan konsultasi. Ing kasus iki, sampeyan kudu nyewa isi pangembangan web lan mungkasi karo budgeting.

December 22, 2017
Carane mriksa kredibilitas pakar SEO e-commerce?
Reply