Back to Question Center
0

Carane miwiti karya SEO lan kapan bakal ana asil?

1 answers:

Kaya sing diomongake, barang-barang apik njupuk wektu. Wigati babagan strategi sing sampeyan pilih, sampeyan kudu ngenteni sawetara wektu sawise ngleksanakake kanggo ndeleng asil sing katon. Dina iki, aku bakal nyoba kanggo njawab suwene wektu kanggo SEO kanggo mulai kerja.

how to start seo work

Carane Long SEO Njupuk kanggo Mulai Nggarap?

Jawaban gumantung saka akeh faktor, kalebu:

  • Suwene sumber sampeyan wis ana;
  • Pira SEO wis rampung sadurunge;
  • Pinten isi punika wonten;
  • Profil link situs web Panjenengan.

Iku penting kanggo nimbang faktor ing ndhuwur amarga ora ana loro situs sing miwiti saka titik sing padha, sanajan padha ing industri padha lan saingan kanggo pamirsa padha.

Apa sing bakal Nyedhiyakake Enem Sasi Enam Bulan SEO

Punika skenario sing bisa ditrapake kanggo apa upaya SEO sampeyan bisa katon kaya ing sasi kapisan, lan asil sampeyan bisa nyana - tall restaurant tables.

Wulan kapisan:

Sasi pisanan kabeh babagan riset lan panemuan. Iku pancen dianjurake supaya sampeyan nindakake audit situs web, milih tembung kunci sing efektif banget, lan nggawe strategi SEO apik. Yen sampeyan bisa ngatasi kanthi cepet karo telung tugas kasebut, banjur owah-owahan teknis bisa diwiwiti ing situs kasebut ing sasi wiwitan.

Wulan kapindho:

Ing tahap iki, pamilik situs web biasane ngenali apa sing kudu diowahi utawa diinstal ing situs web. Padha uga nggarap profil link, nganyari isi sing ana, ningkatake kabeh sing bener bisa ditingkatake ing situs iki. Elingi, owah-owahan sing bakal digawe mung bakal duwe impact ora luwih awal tinimbang ing 2-3 sasi.

Wulan Ketiga:

Iki kabeh babagan nggawe isi. Sampeyan generate artikel seger, tulisan blog, FAQ, kertas putih, studi cilik lan baris terus. Sampeyan bisa miwiti ndeleng sawetara dandan rangkeng ing pungkasan sasi.

Papat Bulan:

Ing titik iki, sampeyan kudu fokus ing optimasi teknis situs web. Tujuan sampeyan ing kene yaiku kanggo ngembangake profil link sehat. Miturut sasi kaping papat, sampeyan bakal weruh kenaikan lalu lintas, rangkeng, lan timbal.

start seo

Wulan Kelima:

Nganti sasi iki utawa malah luwih akeh bisnis wiwit nggabungake manajemen media sosial menyang rencana kanggo nggedhekake isi lan ngatur lalu lintas menyang situs web. Iki biasane ndadékaké profil pranala alam uga mbantu kanggo ngasilake lead. Ing tahap iki, sampeyan kudu ndeleng lalu lintas sing luwih akeh lan langsung teka saka SEO, lan pratandha kudu berkembang minangka asil.

Keenam Bulan:

Yen lalu lintas sampeyan wis tekan 5 ewu pengunjung saben sasi dening titik iki,. Saka sasi iki, kegiatan sampeyan utamane fokus ing nggawe isi lan promosi isi kasebut.

Kesimpulan

Umumé, butuh nganti nem sasi sadurungé ndeleng asil sing signifikan saka kampanye SEO. Sukses dening sembarang standar jarang teka ing telung sasi awal. Elinga, SEO minangka proses marketing jangka panjang sing mbutuhake wektu lan sabar.


December 22, 2017