Back to Question Center
0

Carane nggawe SEO kanggo situs web anyar Google?

1 answers:

Dina iki, aku bakal mbukak kabeh rahasia nggawe situs Google-ramah. Patuhi rékayasa SEO kadhaptar ing ngisor iki kanggo pangkat dhuwur ing Google. Google how to seo website for google how to seo website for google how to seo website for google how to seo website for google how to seo website for google how to seo website for google 0) Fokusake ngasilake isi sing menarik lan menarik. Pay manungsa waé khusus ing homepage sampeyan. Tumindak kaya mangkene: kanthi ngisi sumber sampeyan kanthi isi informatif lan relevan, sampeyan bisa narik kawigaten luwih akeh. Iki bakal nambah peringkat Google perusahaan - ventilatore a soffitto con telecomando di qualità. Coba tuwuh konten sing bakal diunduh lan ndhelikake pangguna. Elinga, gol utama sampeyan yaiku nggawe konten kasebut sing bakal nguripake pengunjung menyang pelanggan.

Rahasia nggawe konten sing sugih informasi prasaja: nulis artikel lan tulisan blog sing jelas lan kanthi tepat nggambarake layanan utawa produk sing sampeyan tawarkan. Nentokake tembung kunci sing bakal digunakake panitia kanggo nemokake situs sampeyan. Kalebu kata kunci ing teks ing kabeh situs web.

Nimbang Link Building

Tautan minangka bagian penting saka kampanye SEO sing sukses. Padha mbantu mesin telusur nemokake sumber sampeyan lan nggedhekake visibilitas situs web ing SERPs. Elingi: nalika ngasilake asil panelusuran, Google nggunakake teknik-teknik sing cocog karo teks kanggo nampilake kaca sing relevan lan penting kanggo pangguna.

Sampeyan bisa uga wis ngerti yen Google bisa mbedakake pranala alami saka sing ora wajar. Elinga, mung pranala alam sing migunani kanggo indeksasi lan peringkat situs sampeyan. Mesthekake yen situs liyane nemokake konten sampeyan kanthi hargana lan mikir bakal mbiyantu pengunjung. Coba gawe situs web sing apik kanggo nuduhake konten sampeyan nggawe.

Website Aksesibilitas Item

Sampeyan kudu nggawe sumber sampeyan bisa diakses. Priksa manawa pengunjung bisa ngakses lan nggunakake layanan situs sampeyan nyedhiyakake tanpa duwe cacat. Njupuk wektu kanggo mbangun situs sampeyan kanthi struktur link logis. Gunakake sawetara browser teks kanggo mriksa website.

Praktik Web Sampeyan kudu Ngilangi

Saiki, ayo ngomongake bab sing kudu nduweni bisnis nalika ngoptimalake situs web sing anyar.

  • Ora duplikat isi: Saben kaca ing situs sampeyan kudu unik. Aja nyalin isi saka situs web njaba utawa kaca liyane ing situs sampeyan. Isi sing kaya mengkono bisa nyebabake SEO banget.
  • Ngindhari tembung kunci sing apik: Ing 2017, kunci tembung sing dianggep minangka teknik pitik banget. Yen sampeyan nganggo situs web kanthi tembung kunci, cepet utawa luwih cepet Google bakal ngangkat sampeyan munggah. Akibaté, ana probabilitas dhuwur sing entuk kothak tembung kunci.
  • Hindari pranala spammy: Ana akeh situs web sing ngidini webmaster ngirim pranala, malah nambah domain sampeyan tanpa takon sampeyan. Situs iki kanthi panguwasa domain sing murah lan nilai spam sing dhuwur kudu disavowed. Aja ngemot ing situs iki kanthi cara liya.

seo website

Kesimpulan

Situs web mesra Google ora kaya sing sepele. Saiki, ana akeh alat ing web sing bisa mbantu sampeyan ngirim isi menyang Google lan nglacak carane sampeyan nindakake ing Google Search.

Ngerti carane nggawe Google tresna situs web sampeyan kunci kanggo ningkatake SEO sampeyan. Tindakake saran sing kadhaptar ing ngisor iki lan ndeleng apa sing kedadeyan menyang rangking SERP.

December 22, 2017