Back to Question Center
0

Carane njaluk ditemokake liwat optimasi search engine situs kasebut?

1 answers:

Kanggo nyedhak posisi paling dhuwur ing Google SERP bisa cukup rumit lan akeh wektu, nanging sampeyan bisa nggawe urip luwih gampang kanthi ngelingi sawetara cara sing gampang, disaranake Google, kanggo mbantu crawler sing ngerti sampeyan ana.

Rahasia paling gedhe sing katon ing asil panelusuran minangka fokus. Sampeyan kudu fokus sumber web sampeyan ing subyek tartamtu. Iku gampang optimasi migunani nanging migunani sing ndadekake situs sampeyan maksimal cocog karo pitakonan pangguna - 247 it. Kanggo nambah visibilitas situs sampeyan ing web, situs web sampeyan kudu muncul ing antarane asil TOP-10 saka pitakonan. Ing salajengipun, sing luwih dhuwur sampeyan peringkat ing Internet, kemungkinan luwih sampeyan kudu narik kawigaten pelanggan potensial menyang situs sampeyan. Mesin telusur duwe algoritma peringkat sing mbantu wong mbedakake mung situs sing paling relevan lan berwibawa saka blumbang saka macem-macem sumber web. Mulane para pamilik situs web kudu ngetutake pedoman mesin telusuran kanggo nggawe sumber-sumber web sing apik.

search engine optimization sites

Ana sawetara cara sing kasedhiya kanggo push situs menyang TOP Google. Sing pertama diarani optimasi search engine. Iki dirancang kanggo ningkatake visibilitas situs sampeyan ing asil panen organik. Ingkang kalebet iklan bayar per klik. Cara promosi iki bisa nggawa lalu lintas sing dituju menyang situs sampeyan ing panelusuran mbayar.

Ana akeh diskusi kang cara iki luwih apik. Adhedhasar pangalaman optimasi, aku bisa nyathetake yen situs optimis search engine duwe konversi luwih apik lan klik liwat tarif tinimbang situs web sing dipromosekake ing asil mbayar. Menapa malih, punika mesthine yen SEO luwih efektif biaya lan nggawa paling dhuwur ing investasi.

Ing artikel iki, kita bakal nggoleki sawetara cara sing gampang kanggo nggawe situs sampeyan luwih katon ing SERP liwat optimasi mesin telusur.

Nggawe konten sing sugih kata kunci

Sampeyan kudu ngoptimalake saben kaca situs sampeyan nganggo konten sing sugih kanggo menehi pangguna jawaban sing paling apik ing pitakon. Adhedhasar ketrampilan ngenani tugas nulis lan kemampuan ngoptimalake kemampuan nulis. Nanging, iku tahap optimisasi utama sing ndadekake isi sampeyan katon ing panelusuran. Kabeh kaca kudu ngemot konten unik lan deskriptif sing cocog karo bisnis sampeyan. Umpan balik khusus sampeyan kudu mbayar menyang kaca ngarep amarga iki minangka pangguna pisanan sing mirsani ing situs sampeyan. Yen kaca iki melu lan nggambarake bisnis sampeyan kanthi becik, pengunjung situs web sampeyan bakal ngowahi manawa sampeyan dadi manut. Menapa malih, sampeyan kedah narik kawigaten tartamtu kangge nelusuri istilah panggenan ing konten sampeyan. Ana aturan optimasi tartamtu sing miturut sampeyan kudu nampilake tembung kunci sing sabanjure kanggo awal teks lan uga judhul lan subheadings.

seo sites

Ngilangi 404 kasalahan

404 kesalahan pengalaman panganggo sing luwih gedhe karo situs sampeyan lan ngganggu jumlah halaman Google bisa indeks. Kaca kesalahan iki ora langsung bisa ngrusak rangking situs sampeyan. Nanging, uga ora nggawa apa-apa kanggo kampanye optimasi sampeyan. Mulane iku kudu nyetel pangalihan 301 lan ngowahi kaca manawa sampeyan wis ngetokake kesalahan 404 sing ora ana siji. Sampeyan bisa mriksa kesalahan nyusup karo Google Console. Menapa malih, yen situs sampeyan adhedhasar sistem manajemen isi WordPress, sampeyan bisa ngundhuh plugin khusus sing bakal nambah situs sampeyan kanthi otomatis kasalahan 404 kanthi otomatis ing wektu sing cendhak.

December 22, 2017