Back to Question Center
0

Carane golek backlinks kualitas kanggo kampanye optimasi situs web sampeyan?

1 answers:

Aspek SEO kita terus-terusan digarap yaiku link bangunan. Proses iki nuduhake optimasi saka situs lan ngakibatake wewenang situs web lan pangkat ing SERP. Google nggunakake backlink minangka sinyal ranking kanggo nggoleki tembung kunci. Nanging, ing 2013 Google wis ngganti algoritma peringkat sing bisa ngatasi donya digital kabeh.

Sawetara pedagang online isih ora ngerti apa persis Google wis diganti ing algoritma lan backlinks peran sing mbayar optimasi situs web dina - mod lounger. Ing artikel iki, kita bakal mbukak sawetara rahasia algoritma lan nuduhake sampeyan beda antarane backlinks apik lan ala.

Ora kabeh backlinks bisa nggawa rega menyang situs web sampeyan, sanajan senadyan sing sawetara agensi optimasi nyatakake beda sampeyan informasi. Ana akeh ahli SEO spesialis ireng sing melu ing pikiran angen-angene Google ora ngukum wong-wong mau kanggo wektu sing suwe lan malah menehi ganjaran karo peringkat dhuwur. Saiki, kahanan kasebut diganti kanthi drastis. Google wis nganyari algoritma sing miturut situs web sing nggunakake taktik bangunan pranala spammy tiba ing saringan lan njaluk denda jangka panjang Google. Ana akeh konsultan SEO sing ora tau ndangu status quo backlinks lan ora ngganti strategi bangunan link wiwit update pungkasan peringkat Google. Mangkono, pranala sing nyedhiyakake menyang situs sampeyan ora bisa dadi kualitas kanthi standar.

Apamaneh, yen sampeyan diwenehake karo backlinks akeh banget, bisa uga dadi tandha kegiatan penipuan lan jus link kualitas sing teka menyang situs sampeyan. Saiki, Google ora prihatin babagan kualitas backlink. Nanging, iku banget ngetungake kualitas backlinks sing nuduhake situs sampeyan. Dadi, yen situs sampeyan nemu akeh link jus, khususe, ing wektu sing cendhak, Google bakal ngukum sampeyan kanggo aktivitas penipuan.

Backlinks seo

Kadospundi Google bisa ngenali backlinks kualitas?

Saiki, Google dadi luwih canggih lan bisa mbedakake pranala spammy saka pranala kualitas organik. Google bisa mangerteni yen pangguna klik link lan ngetes apa jumlah pengunjung sing nderek backlink sing dipasang ing kaca iki. Yen pangguna klik lan tetep ing kaca paling sethithik setengah menit, link bisa diandharake minangka kualitas. Nanging, yen kedhaftar mbukak kaca tartamtu nanging ora ngetutake link, bisa dadi tandha kegiatan penipuan.

Sampeyan kudu nyisihake sembarang backlinks spammy sing nyelehake ing situs sampeyan amarga bisa nyebabake gawe piala ing situs sampeyan SEO. Sampeyan bisa mriksa manawa sampeyan ora duwe backlinks kualitas ing situs web utawa ora, nggunakake alat disavow Google. Proses ngilangi backlinks ora relevan lan spammy entuk sawetara wektu lan upaya. Mulane sampeyan kudu akurat nalika nyewa agensi SEO utawa konsultan.

Backlink kualitas muji (Begjanipun, ana sawetara)

Backlinks kualitas yaiku pranala sing cocog kanggo industri sampeyan, suwene metu, domain biso dipercoyo. Yen situs web sing ngubungake situs sampeyan ing niche pasar sing padha utawa paling sethithik ana hubungane karo topik sampeyan, backlink kuwi bakal nyumbang menyang situs SEO efforts. Kanggo mesthekake yen sampeyan nemokake backlinks kualitas mriksa situs web sing nuduhake sampeyan. Sampeyan kudu nduweni metrik SEO dhuwur, utamane tingkat klik-tukar lan konversi.

Apamaneh, nyoba relevansi situs web. Penting amarga Google nganut hubungan minangka tandha utama utamane karo otoritas situs. Kejabi, cukup kanggo mriksa tanggal publikasi situs web paling anyar. Yen situs web ora aktif, sampeyan bakal nampa kualitas lan backlink ora ana guna.

December 22, 2017