Back to Question Center
0

Apa cara sing bisa ngoptimalake video kanggo web?

1 answers:

Nggawe video kanggo situs web sampeyan bisa dadi cara sing apik kanggo narik kawigaten pangguna lan nggawe wong sing setia marang bisnis sampeyan. Swara sawetara taun kepungkur, isi video wis dadi fitur desain latar mburi sing disenengi, lan mung bakal terus berkembang minangka unsur marketing sing ndhukung ing kabeh browser modern. Nanging, senadyan pangenalan video sing akeh nyebar ing pangaruh positif ing bisnis, optimasi video ora dipraktekke kaya optimasi situs web - tlcharger planning projet excel. Kanthi cara sampeyan ngoptimalake kaca dharat lan nggawe kampanye optimasi sak seko isi, sampeyan kudu mbangun kampanye optimasi isi video situs web.

how to optimize video for web

Sampeyan kudu mangerteni yen ora cukup kanggo nggawé akeh konten video sing menarik lan nyenengake lan mungkasi ing YouTube. Sampeyan kudu menehi push menyang video sampeyan ngoptimalake miturut syarat mesin telusuran. Mung, ing kasus iki, sumber daya sampeyan ora bakal kecacatan. Konten video sampeyan kudu digatekake, cocog karo bisnis sampeyan lan kreatif kanggo entuk investasi sing apik.

Ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake sawetara langkah kanggo nemtokake manawa saben video sing digawe wis dioptimalake kanggo kinerja maksimal lan mung bakal narik kawigaten pengunjung menyang situs sampeyan.

Cara kanggo ngoptimalake video kanggo web

  • Mesthine tujuan bisnis nalika nggawe video

mung kanggo dandan kesadaran merek. Video sing digawe kanthi strategis lan tujuane nyedhiyakake pangguna karo sawetara ide bisnis tartamtu bisa nuntun pelanggan potensial liwat corong penjualan lan mbantu ngubah dadi pelanggan lan pelanggan sing setya. Kabeh sing perlu kanggo nggawe goal tartamtu ing konsep video.

Kanggo ngrampungake tugas iki, sampeyan kudu nemtokake emosi sing arep berkembang ing ati lan pikiran pamirso. Emosi kaya kasenengan, rasa wedi lan iritasi bisa dadi keuntungan sing paling apik. Menapa malih, video sampeyan kudu dirancang khusus kanggo pamirsa sing diangkah. Sampeyan kudu nganggep kepenak kaya umur, jender, lan pilihan wong sing video bakal mrana. Tindakan pamirso bakal adhedhasar isi sing dikonsumsi.

  • Nggawe panggilan tumindak kanggo video

Kanggo nggawe pangguna nonton video nganti pungkasan, sampeyan ora mung kudu menehi karo konten awake dhewe nanging uga nggunakake telpon tumindak. Menapa malih, informasi ingkang paling berharga kedah dikirim menyang pangguna ing menit kepungkur kanggo ndhelikake pangguna. Mulane saben sampeyan nggawe video promo sampeyan, priksa manawa sampeyan kalebu telpon khusus kanggo tumindak ing telpon. Iki kabeh tumindak bisa kalebu seri anotasi YouTube sing nuduhake sumber daya sing beda, pituduh langsung saka inang utawa link ing mburi video menyang domain utama.

Panggilan tumindak sampeyan kudu langsung lan kalebu kabeh cara sing bisa dimainake pelanggan potensial sampeyan. Sampeyan kudu saranake nggunakake paling ora rong jinis CTA - siji kanggo pangguna sing siap kanggo nerusake lan salah siji anjog menyang luwih saka konten sing ngiringake.

December 22, 2017