Back to Question Center
0

Kepiye carane isi kaca mengaruhi SEO?

1 answers:

Ing 2017, kasil situs web ditemtokake utamane dening isi. Mulane, disaranake sampeyan isi kaca situs web kanthi kualitas lan optimasi SEO, artikel, tulisan blog, kertas putih, studi kasus, utawa e-buku utawa panjelasan video. Kasunyatan punika yen situs web sampeyan ora menehi konten sing unik, kualitas, pengunjung bakal ninggalake situs iki lan goleki liyane sing ora nyedhiyani isi asli, sing lagi dituju. Mulane iku penting kanggo ngoptimalake SEO ing kaca. Dina iki, aku bakal pitutur marang kowe yen sampeyan bisa nindakake iku tanpa mbuwang dhuwit - que color de corbata combina con camisa azul cielo. Nanging, dhisik ayo nemtokake apa isi kaca persis.

page content seo

Page Content Definition

Isi kaca biasane nuduhake kabeh data sing ana ing situs web. Isi kaca bisa ditampilake minangka teks, pranala, gambar, audio, animasi, utawa video. Amarga Google lan mesin telusur liyane duweni kemampuan kanggo ngenali gambar, animasi, video, lan audio, penting yen sampeyan nggunakake jeneng file utawa alt atribut kanggo nggambarake isi kasebut.

Panuntun langkah-langkah dening-kanggo ngoptimalake isi kaca kanggo SEO

Isi kaca apa kedhaftar katon. Ing ngisor iki langkah-langkah prasaja sing kudu dilakoni kanggo ngoptimalake isi SEO:

Pilih tembung kunci sing bener

kanggo personas panuku lan inisiatif marketing inbound. Tjubo babagan frase tombol sing bakal ditampilake pelanggan potensial menyang kotak telusuran Google nalika nggoleki layanan utawa produk sing sampeyan tawarake.

Masalah domain jeneng

Jeneng domain apik minangka elemen penting ing strategi SEO ing kaca. Nalika milih jeneng domain, priksa manawa nggampangake apa situs web sampeyan kabeh babagan. Tetep cendhak lan prasaja. Nambahake tembung kunci kanggo jeneng domain uga gagasan apik banget.

Optimasi Metadata

Ahli SEO nyaranake sampeyan ngoptimalake saben kaca ing sumber. Fokus nggawe kaca luwih apik kanggo search engine kanthi nggunakake metadata lan isi. Nalika nggawe label judhul, priksa manawa ora luwih saka 8 tembung utawa 70 karakter.

Makarya lan isi sing cocog

Tujuan sampeyan kudu nggawe konten sing apik lan menarik sing bakal dibaca lan dituduhake dening pangguna web. Elingi, isi kaca sampeyan yaiku apa sing nemtokake cara sampeyan situs web kanggo pangguna sing ditemokake sajrone panelusuran.

seo content

Kaca landasan kustom

Nggawe kaca dhaptar sing spesifik kanggo layanan lan tembung kunci sampeyan ora mung ono gunane kanggo mesin pencari uga menyang target pamirsa. Wiwit kaca landasan tartamtu disesuaikan karo produk utawa layanan tartamtu, bakal gedhe yen sampeyan milih tembung kunci sing duwe bathi lan masang ing judhul lan deskripsi meta.

Kesimpulan

Iki teknik SEO ing-kaca sing bisa digunakake lan digunakake langsung kanggo ngoptimalake situs web sampeyan peringkat luwih apik ing Google. Sanajan proses kasebut bisa nyegah wektu wiwitan, asil lan jumlah lalu lintas sing dituju bisa nggawa menyang sumber sampeyan uga worth it.

December 22, 2017