Back to Question Center
0

Carane entuk imbangan antarane SEO lan marketing e-commerce?

1 answers:

Minangka pemilik nyimpen e-commerce, sampeyan ngerti langsung carane penting iku kanggo gain dateng klien supaya luwih pengunjung bakal arep tuku saka sampeyan. Nalika sampeyan miwiti mrodhuksi toko online, goal utamanmu mesthine kanggo target pangguna sing pengin tuku. Cara paling apik sampeyan bisa nindakake yaiku kanthi nggunakake SEO kanggo situs web e-commerce sampeyan.

Dina iki, aku bakal pitutur marang kowe babagan teknik paling apik kanggo entuk imbangan antarane SEO lan marketing e-commerce. Tansah maca kanggo nemokake carane sampeyan bisa nggulung lalu lintas situs web e-commerce ing wektu paling cedhak. (3)

, fokus ing ngenali kata kunci sing ngasilake revenue kanggo situs web sampeyan. Saiki, ana akeh alat SEO luar biasa kanggo nelusuri lalu lintas situs web sampeyan. Pilih salah siji sing bakal menehi sampeyan laporan ing kabeh siklus urip klien. Iku bakal gedhe yen laporan nuduhake sampeyan pangguna sing ngunjungi situs nanging ora Ngonversi menyang pelanggan. Sinau laporan kasebut, lan sulapake ing tembung kunci sing artine pengunjung sing siap tuku produk sampeyan. Sawise sampeyan rampung karo iku, misahake frasa kasebut dadi rong kolom:

  • Kata kunci sing akeh banget;
  • Tembung kunci berkualitas.

Kata kunci sing akeh banget yaiku sing nggawa revenue kanthi ngasilake akeh lalu lintas sing dituju. Frasa sing dhuwur-kualitas, kanthi nalisir, ora ngasilake lalu lintas. Nanging, frasa kasebut narik kawigaten para pelanggan kanggo layanan lan produk kanthi bathi paling gedhe. Ing ngisor iki rong jinis lalu lintas nglengkapi siji liyane, nambah rangkeng Google. Iku penting kanggo nggunakake nalika promosi online amarga padha bantuan mbangun reputasi minangka situs web e-commerce kasebut kanggo wektu sing dawa.

Tambah Quality of Visitors

Nalika nerangake lalu lintas situs web, paling wong fokus ing nomer, ora kualitas, sing pancen salah. Senadyan kasunyatan kualitas sing ora bisa diwenehi jumlah akeh, bebener iku mantan sing luwih penting tinimbang sing terakhir. Sampeyan kudu ngerti yen kunjungan wae ora cocog karo bisnis sing duwe bathi. Kanggo nggawe dhuwit, sampeyan kudu ngowahi pengunjung kasebut lan nguripake menyang pelanggan. Begjanipun, wonten kathah cara sampeyan saged narik lan njaga klien. Mulai karo ngleksanakake urip chatting lan tandha bukti sosial. Anake sing gedhe banget yaiku nggawe video demo sing macem-macem. Uga, nimbang gambar prodhuk kualitas - minangka unsur pancen dhasar saka kaca produk.

Gunakake Paid Search kanggo Jual More

Siji cara liyane kanggo entuk imbangan antarane SEO lan marketing e-commerce yaiku kanggo musatake usaha marketing sampeyan ing tembung kunci konversi berkualitas tinggi nalika ngramu metu lalu lintas dhuwur lan tembung kunci sing nggawe konversi ora pati. Iklan karo tembung kunci sing sampeyan dikenali ing langkah siji bakal luwih murah kanggo sampeyan amarga bakal entuk jumlah klik total sing luwih cilik. Salajengipun, uga bakal luwih nguntungake amarga sampeyan narik pangguna sing siap tuku.

seo marketing

Kesimpulan

Sanajan tugas ing ndhuwur bisa akeh gaweyan, yen sampeyan duwe hak,. Sanalika sampeyan tetep ing ndhuwur tembung kunci sing paling apik, situs e-commerce sampeyan bakal miwiti nggawe revenue ing tingkat pinunjul.

December 22, 2017
Carane entuk imbangan antarane SEO lan marketing e-commerce?
Reply