Back to Question Center
0

Apa ana cara sing bener kanggo nggunakake gambar nalika marketing my website?

1 answers:

Dina iki, penting banget kanggo bisnis cilik supaya bisa nggunakake gambar ing situs web. Tansah maca kanggo nemokake tips migunani sing bakal mbantu sampeyan nggunakake gambar kanthi sah nalika mlebu situs sampeyan.

Pentinge gambar ing bisnis

Pakar marketing nyaranake nyakup foto lan grafis sing apik ing situs web lan ing saben konten sampeyan nerbitake. Nanging, sampeyan uga kudu duwe hak legal nggunakake gambar kasebut - panggunaan ilegal foto bisa nyebabake masalah.

Sawetara pemilik bisnis nalika nyetel situs web ora duwe bank gambar unik sing digambar. Ora perlu kuwatir. Saiki, ana sumber asli saka gambar sing bisa dienggo gratis kanggo online gratis. Babagan sampeyan sing kudu sinau yaiku carane ngowahi lan ngenali sing kasebut kanthi bener.

Apa nggunakake gambar ing artikel? Miturut panliten sing dilakokaké Skyword, artikel-artikel sing ngowahi citra adat narik 94% lalu lintas luwih saka sing ora kalebu tembung. Foto nggawe konten sing luwih apik, sing wigati nalika sampeyan kudu nyekel lan ndelok manungsa waé. Kanthi ngemot gambar sing uga dipikirake sing gegayutan karo topik artikel sampeyan, sampeyan bisa meh nggolongan pamirsa.

Nemokake grafis cocok kanggo situs web

Nemokake grafis sing tepat kanggo situs sampeyan ora kaya sing bisa katon. Iku luwih akeh tinimbang mung ngetik tembung menyang Google Image Search lan nyimpen foto sing disenengi. Sanajan sawetara gambar kasebut bebas digunakaké, akèh-akèhé iku sipaté wong liya. Mulane, disaranake sampeyan mriksa manawa dheweke bebas nggunakake utawa ora.

Cara migunakaké gambar kanthi hak cipta kanthi sah?

Saiki, sapa bisa nemokake ngendi foto-fotone digunakake dening nglamar piranti kaya Google Search by Image lan TinEye. Manawa sampeyan nggunakake gambar sing nduweni hak cipta tanpa idin, sampeyan nglanggar hukum hak cipta, lan pemilik gambar bisa njupuk tindakan hukum marang sampeyan.

Bebener iku akeh panyipta konten ora bakal dipikir yen sampeyan nggunakake foto, anggere sampeyan menehi wong kredit lan nyedhiyani link sing bakal bantuan ningkatake lalu lintas situs web sing. Umumé, ana rong cara utami sampeyan bisa migunakaké pics sing sah miturut hak cipta:

  • Minta pemilik ijin kanggo nggunakake gambaré;
  • Yen sampeyan nggunakake gambar ana ing Gunakake Fair.

Elinga yen sanajan sampeyan diwenehake nggunakake foto sing duwe hak cipta, sampeyan ora kudu ngowahi wong tanpa idin. Uga, supaya nampilake banget nalika sampeyan marketing situs.

seo marketing

Panggonan sing paling apik kanggo nggoleki gambar sing gratis ing hak cipta

Ana akeh situs ing web sing bisa nemokake grafis sing gratis. Senajan ora perlu nyuwun idin kanggo nggunakake gambar kasebut, sampeyan isih kudu mriksa syarat-syarat panggunaan. Ing ngisor iki daftar situs web sing paling apik sing mbangun gambar sing gratis:

  • Pixabay
  • Librestock
  • Flickr Creative Commons

Wrap Up

Mugi sampeyan nemokake artikel iki migunani. Pasar situs web sampeyan kanthi kualitas gambar lan ndeleng apa sing kedadeyan ing lalu lintas. Yen sampeyan ngerti sumber daya liyane sing dadi pics hak cipta, aja dadi isin kanggo bareng karo kita. Marketing situs web sampeyan ora angel yen sampeyan ngerti.

December 22, 2017
Apa ana cara sing bener kanggo nggunakake gambar nalika marketing my website?
Reply