Back to Question Center
0

Apa aku kudu nulis SEO kanggo situs web WordPress?

1 answers:

Saiki, ana akeh alat optimasi search engine ing web sing dirancang kanggo nyederhanakake urip kita lan ngolah proses optimisasi situs web. Kanggo wong-wong sing nggoleki plugin SEO migunani kanggo situs WordPress, alat Scribe SEO bisa uga bisa dibiyantu. Yen sampeyan ora tau krungu babagan Scribe SEO plugin, informasi ing ngisor iki bakal cukup migunani kanggo sampeyan.

Scribe SEO iku plugin WordPress sing mbayar sing dirancang kanggo mbantu pangkat konten sing luwih dhuwur ing Google SERP. Kabeh sing perlu kanggo mbukak plugin iki lan ndhaftar ing - slovenian passport for sale. Banjur alat Scribe SEO wiwit mindai isi situs web kanggo nganalisis lan menehi skor adhedhasar struktur lan kepadatan kata kunci. Yen sampeyan nampa skor paling dhuwur, kabeh apik, lan sampeyan ora butuh amandemen isi. Nanging, yen sampeyan nyandhang kurang saka 100%, alat WordPress iki menehi sampeyan sawetara tip carane sampeyan bisa ngapikake kahanan saiki. Skor sing luwih dhuwur sampeyan, kemungkinan sing luwih dhuwur sampeyan bakal peringkat ing Google. Dadi, Scribe SEO serves minangka konsultan optimasi mesin telusur pribadi sing nggarap isi situs kanggo nggoleki tujuan bisnis sampeyan.

scribe seo

Apa layanan menehi Scribe SEO alat nyedhiyakake?

Ana telung tugas utama sing digawe dening WordPress Scribe SEO tool:

  • Kata Kunci;
  • isi;
  • Bangunan link.

Ayo kita ngrembug luwih rinci kabeh aspek iki lan mangerteni carane kita bisa entuk manfaat saka alat Scribe SEO. Nggunakake alat WordPress iki, sampeyan mesthi ngerti syarat-syarat sing sampeyan kudu digunakake kanggo narik kawigaten pelanggan potensial sampeyan.

  • . Iku ngenalake sampeyan nganggo rata-rata pangguna basa digunakake kanggo golek produk utawa layanan ing niche sampeyan. Penulis mungkin nyedhiyani sampeyan tanpa watesan istilah telusuran. Dadi, saben wektu sampeyan wis rampung nulis teks, alat iki wiwit nggoleki sing anyar. Dadi, kanthi bantuan alat Scribe, isi sampeyan bakal entuk lalu lintas sing paling dituju.

    • Piranti WordPress iki nduweni kecerdasan buatan lan bisa nemokake sembarang kesalahan lan kelangan ing situs sampeyan lan menehi sawetara saran migunani babagan carane sampeyan kudu ngowahi isi situs kanggo ketemu standar mesin telusuran. Ngartekno proses prosès analisis situs web lan mbantu sampeyan nambah kahanan peringkat saiki. Ora ana alat kualitas sing padha ing pasar. Mangkono alat Scribe SEO worths manungsa waé lan investasi.

      • Link juice generation

      Alat iki uga kasedhiya kanggo link bangunan. Bisa uga ngartekno proses njupuk backlinks sing gegandhengan karo domain niche lan crosslink isi sing diselehake ing situs sampeyan. Menapa malih, alat Scribe SEO bisa nemokake pangguna media sosial sing ngarah lalu lintas menyang situs sampeyan. Kabeh teknik bangunan pranala iki bisa ngunggahake lalu lintas menyang situs sampeyan lan ngunggahake tingkat konversi.

      Scribe minangka cara metu kanggo penulis

      Minangka aturan kreatif wong sing nggawe teks kualitas sing ditujokake kanggo karya, ora duwe wektu kanggo teknis bagean panyedhiya isi kaya structuring isi kuwat lan optimasi. Alat tulis Scribe SEO minangka cara metu kanggo wong kaya ora ana pangertèn ing isi kualitas sing durung dioptimalake. Nganggo cara sing rada nyenengake kanggo ngilangi rasa wedi, ora sabar, frustrasi utawa panulis nesu bisa ngrasakake optimasi mesin telusur.

      Scribe SEO yaiku alat sing gampang dianggo user sing ora mbutuhake kawruh teknis saka pangguna. Punika khusus dirancang kanggo wong sing ora peduli saka situs web optimization optimization. Sampeyan mung nyaranake sampeyan nyedhiyakake jumlah sing cocog karo istilah sing relevan ing panggonan sing bener. Ora ana trik utawa pitfalls ing proses iki.

      Alat iki uga kasedhiya pelanggan karo analisis tembung kunci kanthi nuduhake sampeyan tembung kunci sing sampeyan target. Menapa malih, sampeyan menehi kesempatan kanggo mriksa pratinjau kaca asil panelusuran mesin lan nyedhiyakake sampeyan kanthi label tag sing disaranake sing cocog karo isi situs web.

      Kanthi alat iki, sampeyan ora perlu ngelingi trik optimasi search engine nalika ngasilake konten sampeyan. Sampeyan mung bisa nggawe apa sing paling apik lan dipercaya minangka bagean teknis saka karya sampeyan kanggo Scribe SEO.

      Saben wektu sampeyan ngevaluasi isi situs sampeyan, piranti WordPress Scribe SEO menehi skor. Nanging, ora perlu sinau kanggo 100% skor kanggo saben teks. Mesthi, sampeyan bakal nggawe teks sampeyan gampang dioptimalake miturut kabeh standar, nanging kanthi temenan, teks sampeyan ora bakal terkenal utawa nduweni kepribadian. Duwe artikel sing dioptimalake kanthi sampurna nanging ora bisa diwaca lan ora bisa dilakoni ora kaya artikel optimal sing kurang optimal sing menarik kanggo maca.

      Scribe SEO pricing

      Kaya kang kasebut sadurunge, Scribe SEO minangka plugin WordPress sing mbayar. Nanging, menehi pelanggan kanthi versi percobaan gratis supaya bisa diakoni minangka layanan utama. Iku kesempatan sing apik kanggo para panulis lan pamilik situs web kanggo mangerteni luwih akeh babagan alat optimasi WordPress iki. Dadi, yen sampeyan wis mutusake menawa Scribe SEO bisa dadi bermanfaat kanggo bisnis sampeyan, sampeyan kudu mbayar tarif saben wulan. Piranti iki kasedhiya ing telung tingkat rega beda adhedhasar anggere sampeyan ngevaluasi isi saben sasi:

      • Starter (30 evaluasi saben sasi) = $ 27
      • Penerbit (120 evaluasi saben sasi) = $ 47
      • Luwih (300 evaluasi saben sasi) = $ 97

      wordpress seo -pengguna blogging. Sampeyan ora cocok kanggo pamilik situs web e-commerce utawa situs web warta, ing ngendi jumlah konten sing diasilake saben sasi luwih dhuwur tinimbang rata-rata.

      Paket Penerbit lan Maju becik kanggo para panulis sing duwe akeh klien utawa pemilik situs web sing kudu mriksa jumlah isi sing nyenengake saben dina. Bonus sing nyenengake iku ora ana watesan kanggo pirang-pirang situs web sampeyan bisa nginstal Scribe on.

      Apamaneh, alat iki dicocogake karo kabeh situs WordPress sing mbukak tema Headway, tema Tesis, tema Sato lan liyane. Kanggo situs web sing adhedhasar sistem manajemen konten liyane, bakal dadi masalah kanggo nyambungake karo alat Scribe SEO.

December 22, 2017