Back to Question Center
0

Apa tips SEO video paling efisien YouTube?

1 answers:

Ora perlu disebutake manawa layanan hosting ndhuwur donya iki nawakake kesempatan sing ora ana wates kanggo marketing online lan promosi. Masalah mung minangka papan sing apik banget, mulane ana kompetisi sing landhep kanggo kabeh masyarakat. Dadi, carane njaluk wong seneng utamane saluran tinimbang melu ing ngendi wae liya? Apa ana tips SEO video YouTube universal kanggo tetep metu saka akeh?

youtube video seo tips

Aku pracaya cara praktis mung kanggo ngrampungake tugas iki ngembangake wektu sampeyan ngoptimalake video kanggo nelusur. Mangkono, sampeyan bakal entuk lalu lintas luwih akeh lan pungkasane ngalahake pesaing sampeyan ing dhaptar asil panelusuran. Ing ngisor iki ana dhaptar ringkes tips lan taktik SEO video YouTube kanggo ngasilake lalu lintas luwih akeh menyang saluran, uga situs bisnis utama - web software companies. Ayo ditrapake! Kathah algoritma pencarian Google ingkang gadhah langkung saking 200 faktor pangaruh, YouTube ngginakaken kathah mirip sinyal kangge ranking video lan nggawe dhaptar konten video ingkang dipun paringaken. Paling umum, pratandha ing ngisor iki dianggep minangka paling penting kanggo algoritma panelusuran video ing YouTube:

  • Judhul tag info
  • Rasio / Ora kaya rasio
  • Description tag keywords
  • Duration of video
  • Rate commenting
  • Sabanjure, Aku bakal nuduhake papat tips YouTube video dhasar kanggo nggawe sinyal kasebut kanggo mompa lalu lintas liyane menyang video, lan menyang kaca bisnis sawise kabeh.

    1. Aja ngurangi wektu lan gaweyan kanggo nulis gambaran video kanthi cukup. Aja ngerteni babagan deskripsi video cekak utawa cendhak. Mung eling, sing loro Google lan YouTube wis ngalahake utamane ing isi nulis ing sekitar file video kanggo "maca" lan "ngerti" relevancy lan regane umum dikirim menyang pangguna urip. Mangkono, nglakoni sing paling apik kanggo nganakake dhèskripsi lengkap video sing sugih karo tembung kunci lan frasa kunci long-buntut. Priksa manawa kanggo njaga paling sethithik 200-tembung kanggo saben deskripsi video.
    2. Nganggo peringkat sing luwih apik ing YouTube, elinga yen sampeyan uga bisa ditingkatake ing asil panelusuran Google kanggo tembung kunci sing padha, kabeh! Iku bener mung kanggo tembung kunci tartamtu (a. ka. video tembung kunci), dadi luwih tepat. Mila sadurunge njupuk keputusan final ing tembung kunci video target, Aku suggest mriksa ing panelusuran YouTube lan Google SERPs top-10 kanggo mesthekake sampeyan wis nggawe potensial maksimum supaya ditingkat dhuwur ing wong loro.
    3. Lalu lintas funnel saka sawetara komunitas online sing populer. Mulane, sampeyan bisa enggo bareng link kanggo njupuk review video maneh, kanthi nggandheng kualitas isi lan ngakoni peringkat sing luwih dhuwur ing panelusuran YouTube lan kemungkinan luwih apik kanggo kalebu ing saran video ndhuwur.
    4. Aja lali kesempatan sing cukup kanggo ndorong pangguna pangguna lan apresiasi karo seneng, amarga aktivitas iki ngirim sinyal kuat sing menuntut promosi peringkat tambahan menyang video sing nglipur banget utawa clip tutorial murni migunani. Mung mbudidaya, sing tanpa nggunakake pranala pranala algoritma peringkat ing YouTube punika nempatake emphasis dominan ing pengalaman pengguna apik. Mulane sampeyan kudu ragu-ragu takon marang wong (malah bola-bali) kanggo komentar, kaya, lan langganan - ing saben video sing sampeyan unggahake. Sawise kabeh, aja lali ninggalake pesen seret telpon-ajeg ing mburi video.
December 22, 2017