Back to Question Center
0

Apa sing kudu dilakoni kanggo mbangun kaca dharat lan SEO?

1 answers:

Ing artikel iki, aku bakal ngandhani sampeyan carane nggawe kaca landing SEO. Kene sawetara strategi sing perlu ditimbang nalika mbangun kaca landing: pisanan sampeyan kudu milih minangka tembung sing pengin sampeyan nggolèki mesin supaya bisa pangkat halaman sampeyan. Riset tembung bisa dadi proses banget dawa lan angel. Nanging, luwih akeh wektu sampeyan nyedhiyakake kanggo riset iki, asil sing luwih apik sampeyan bisa nyana.

Mulai nganggo nggawe istilah sing relevan karo bisnis sampeyan. Banjur, mangerteni apa kombinasi istilah sing bakal ditampilake prospek panjenengan menyang kotak telusuran Google kanthi maksud nemokake situs web sampeyan. Spesialis semalat ngandharake pilihan kanggo tembung kunci long-buntut amarga luwih gampang pangkat saka tembung kunci buntut. Apa maneh, tembung kunci long-tailed ngasilake ROI sing luwih dhuwur.

Sawise sampeyan nemtokake tembung kunci target, konsentrasi usaha sampeyan nempatake kanthi strategis ing kaca landing. Yen sampeyan pengin njaluk pangkat sing dhuwur ing SERP, lebokna target tombol utama ing tag judhul, tag header, deskripsi meta, jeneng berkas gambar lan kabeh salinan.

  • Coba backlinking

Iku luwih apik yen sampeyan nggunakake bangunan link nalika nggawe SEO landing pages. Ing 2017, njupuk wong kanggo nyambung menyang kaca web sampeyan isih salah siji cara paling apik kanggo ngedongkrak peringkat mesin panelusur sacara organik. Tumindak kaya mangkene: yen ana wong sing kasengsem ing isi sing cukup kanggo nyambung menyang saka situs web, padha ngajeni kanggo sampeyan.

Saiki, ana akeh cara sampeyan bisa nggawe pranala situs web liyane menyang sumber sampeyan. Pakar SEO ngeyelake sampeyan miturut saran ing ngisor iki:

  • Nggawe isi unik lan awake dhewe: Minangka statistik nuduhake, luwih asli lan relevan karo isi sampeyan, luwih apik bakal ditampa.
  • Ngenali panyedhiya ing industri sampeyan: Gunakake pitunjuk saka kanca, kampanye email, lan media sosial kanggo nemokake informasi kontak individu sing bakal nganggep isi sampeyan sing terkenal.

Sampeyan kudu ngerti yen ora kabeh pranala digawe kanthi padha. Miwiti cilik kanthi nyoba kanggo njupuk link saka blogger. Priksa blogrolls sing luwih akeh kanggo kontak, lan nglakoni cara sampeyan nganti luwih penting soko pengaruh.

  • Nggawe kacepetan kaca

Kacepetan kaca iku salah siji saka faktor peringkat SEO sawetara Google wis teka metu lan dikonfirmasi. Miturut riset digawe dening Kissmetrics, meh setengah saka wong ngira kaca web bisa muat kurang saka rong detik, lan 40% bakal ninggalake situs web kasebut yen butuh waktu telung utawa luwih kanggo muat. Minangka sampeyan bisa ngerti, iki bakal teka maneh kanggo nambah pengalaman panganggo.

Sampeyan bisa kanthi cepet mriksa kacepetan mbukak situs web kanthi nyolok kaca menyang Google PageSpeed ​​Insights. Layanan iki bakal nyathet manawa sampeyan mbukak kaca kanthi cepet. Kanggo nyepetake kaca-kaca sampeyan nimbang langkah-langkah sabanjure:

  • Gunakake file gambar cilik sing ora kompromi karo kualitas;
  • Ngalih menyang host web luwih cepet;
  • Mateni kabeh ekstensi lan plugin kaca sampeyan ora nggunakake.

Muga-muga sampeyan nemokake artikel iki. Yen sampeyan duwe ide liyane babagan mbangun kaca landing SEO, ayo padha ngerti. Kita seneng krungu saka sampeyan!

December 22, 2017
Apa sing kudu dilakoni kanggo mbangun kaca dharat lan SEO?
Reply