Back to Question Center
0

Apa aku arep tuku backlink kanggo situs webku?

1 answers:

Ora perlu ngandhani yen backlinks kualitas luwih penting kanggo kabeh sukses situs web. Saka tangan siji, ana ing antarane faktor paling kritis sing nemtokake peringkat kaca online sing sejati ing SERPs Google. Ing wektu sing padha, backlink dhewe minangka elemen backbone saka saben situs web ing kabeh. Nanging, saiki, opsi piye wae kanggo tuku backlink wis dadi prakara sing ora bisa disangkal, utamane kanggo pamilik bisnis online lan panganggo web singa sing ngulinakake proyèk online kanthi kapasitas lan komersial sing béda. Maksudku saiki sing njupuk kaputusan siji kanggo tuku backlinks kerep katon minangka nggunakake-buktiaken lan banget ngajak cara kanggo ngomah luwih web lalu lintas. Nanging, sampeyan kudu ngetutake lan tuku backlinks kanggo situs web sampeyan? Ayo delve menyang prakara lan mriksa backlinks sing worth tuku utawa ora - progiciel de gestion comp table sur excel.

buy backlinks Sadurunge apa wae, ayo nggawe prabédan jelas antarane backlinks mbayar lan mbayar layanan SEO lengkap sing kalebu bangunan link kualitas. Nalika nglamar kanggo apa wae backlinks sing dibayar mbayar, sampeyan bakal paling keri kanggo ngatasi salah siji blog jaringan pribadhi, utawa akèh pranala kurang kualitas, sing sejatine ana nanging ana spam. Saka tangan liyane, Nanging, nyewa agen SEO nyedhiyakake backlinks organik digawe kanthi alamiah ing paket layanan sing beda banget prakara.

Oke, sampeyan mutusake kanggo tuku backlinks kanggo situs web sampeyan. Dadi, apa masalahe? Bab sing paling awon babagan backlinks sing mbayar kasebut yaiku ing kahanan apa wae sing isih diakoni Google (uga mesin telusur utama liyane) minangka kualitas apik lan murah. Malah, praktik kasebut luwih dikenal minangka Black Hat, utawa paling ora nganggo teknik Gray-Hat SEO. Mangkono, pranala mbayar paling cetha minangka salah sawijining pelanggaran pedoman paling abot ing Google, tansah gagal netepi syarat lan kondisi pokok sing didiktiki dening realita modhèrn organik golèk. Ora perlu ngomong sing tumindak kanthi cara iki bakal nggawa peringkat penalti Google, cepet utawa mengko. Mulane sampeyan luwih apik lali iki banget atraktif nanging isih keputusane kaputusan kanggo tuku backlinks kanggo situs web.

seo backlinks

Punika sapérangan titik peluru ingkang nggambaraken bilih mundhut backlinks berkualitas rendah sacara massal inggih punika boten mesthi:

  • maneh - masalah utama sing pertama karo tuku backlinks yaiku, iku nglawan aturan lan katrangan peringkat umum;
  • mbayar backlinks akeh banget minangka upaya banget, sing bisa uga nggawa menyang penalti peringkat paling ekstrim sing kadhangkala bakal ngasilake situs web ing salawas-lawase ing salawas-lawase (saupama deindexing wewenang domain sampeyan sapisan lan kabeh);
  • kabeh backlinks digawe kanggo tujuan komersial wis ora ana apa-apa karo isi kualitas, minangka sing paling umum kui otomatis kanthi massal, utawa kanthi cara "didorong dhewe" kaya spam sampah liyane;
  • Pemikir situs web asring nggawe transaksi karo reseller banget sing ora sopan supaya backlinks sing disedhiyakake kanggo dijual mung mbuktekake digawe kanthi acak, mula teka saka situs web sing ora ana hubungane lan ora ana hubungane sing sejatine ora, saka sumber sing ora sah kaya sing.
December 22, 2017