Back to Question Center
0

Apa kualitas backlinks kontribusi usaha SEO sampeyan?

1 answers:

Bangunan link minangka salah sawijining taktik SEO paling efektif sing dirancang kanggo ningkatake posisi situs web ing SERP lan uga tuwuhing lalu lintas organik. Nanging, kanggo entuk portofolio backlink kualitas sing mung ngleksanakake taktik SEO, bisa uga tantangan. Amarga kasunyatane, akeh panuntun web bisa ngrasakake teknik optimasi pitik ireng sing luwih prasaja kanggo mbangun kampanye bangunan link - educational business logos. Nanging, bangunan link kaya iki bisa ngrusak situs sampeyan lan nyebabake peringkat rangking.

quality backlinks

Bubar, backlinks nggayuh peran liyane ing peringkat situs web. Pranala kasebut kepiye Google nemokna situs sing apik. Pranala kasebut minangka rekomendasi, mula sumber-sumber web sing duwe pranala luwih peringkat luwih dhuwur ing Google. Nanging, wiwit wektu iku, Google wis ngalami owah-owahan kanthi otomatis algoritma peringkat kasebut. Saiki, mung teknik bangunan pranala putih-hat sing bisa nyumbang situs upaya SEO. Ora gampang maneh kanggo tuku, nyilih utawa nyolong pranala. Kabeh aktivitas iki bisa uga dideteksi dening Google, lan situs sampeyan bakal luwih gedhe denda. Miturut algoritma peringkat Google saiki, kabeh sing bisa dilakoni kanggo entuk backlink liwat usaha sampeyan. Ing artikel iki, kita bakal ngrembug babagan carane sampeyan bisa entuk backlinks kualitas kanggo nampa lalu lintas sing ditarget ing situs sampeyan.

Blogging minangka cara sampurna kanggo njupuk backlinks kualitas

Blogging tamu sing tema banget kontroversial ing marketing digital. Bubar, mbokmenawa cara paling gampang kanggo link bangunan. Nanging, sawetara spesialis SEO profesional sing profesional mutusake kanggo entuk manfaat lan mulai ngasilake isi sing diproduksi massal tanpa kualitas sing ora ana regane kanggo para pengguna. Mulane Google wis ngelingake marang posting blog lan sijine akeh wong mati. Saiki, pamilik situs web sing nyebarke posting blog kualitas sing ora penting njaluk hukuman Google abot sing angel ditolak. Nanging, kanthi bener lan pedoman Google, blogging tamu bisa dadi alat bantu pranala efektif.

seo backlinks

Ing baris dasar proses blogging tamu, sampeyan kudu njaluk titik blog sing paling apik sampeyan bisa. Kanggo ngrampungake tugas iki, aku maringi pitutur marang sampeyan supaya njangkepi kiriman tamu pesaing sampeyan. Mulai karo panalitiyan Google sing komprehensif, nglebokake jeneng pangguna lan tembung "kirim tamu. "Ing wektu sing padha kalebu ing pitakonan sampeyan domain ngarep karo tandha minus kanggo ngilangi asil ora cocog saka listing. Minangka alternatif, sampeyan bisa nelusuri ing URL lan ngenali panulis minangka panulis. Sampeyan uga bisa ndadahi proses, nggunakake alat SEO Semalt Auto. Iku bakal mbantu sampeyan nemtokake isi sing ditulis dening penulis tartamtu lan kanthi cepet nemokake ing asil panelusuran. Menapa malih, sampeyan bisa entuk data sharing lan backlink nganggo alat iki. Yen sampeyan wis ngerteni manawa salah sijine pesaing wis tampil ing sawijining situs, mesthine situs iki bakal ngubungake sampeyan. Sampeyan kudu ngontak karo wakil domain iki lan yen padha siap kerjo bareng, kanggo njaluk tautan tamu paling apik sing sampeyan bisa.

December 22, 2017