Back to Question Center
0

Apa aku njaluk backlink tanpa perlu ngenteni wektu?

1 answers:

Apa bisa njaluk backlinks kanggo promosi peringkat situs web sampeyan? Sampeyan bisa njaluk backlinks tanpa mbayar wektu lan gaweyan? Jawabane ya, mesthi, sampeyan bisa. Nanging kanthi mangkono, kerep katon minangka tugas banget kanggo akeh wong. Nanging sing bener yaiku sampeyan bisa njaluk backlink dhewe, tanpa nglakoni karya sing akeh wektu lan intensif. Ngisor sawetara tips carane entuk backlinks kualitas tanpa nandur modal siji dolar - curso completo de fotografia digital. Jebule, tantangan iki ora kaya tantangan amarga bisa uga katon ing pandang sepisanan. Kenapa? Ayo mriksa langkah iki kanthi langkah.

get backlinks

Tip 1 - Coba "Tindakake" Blogging

tindakake atribut HTML ing saben pranala sing metu ing njero blog. Mesthine, wis rampung kanthi tujuan - mung kanggo nyegah komentar blog saka akeh banget karo spam link massive saka nol relevancy. Lan iki nalika nerangake blog "Do Follow", sing tetep jelas saka watesan umum iki. Dadi, ngapa aja nggunakake blog iki "Do Follow" kanggo keuntungan dhewe, bener? Mangkono, aku mung saranake nelusur liwat dhaptar sing paling populer lan digunakake-bukti kanggo miwiti langsung. (2) Tip 2 - Go for Blogging Tamu

Mesthine, sampeyan kudu nginvestasi sawetara wektu kanggo nulis isi kualitas sing bakal dadi tuan rumah ing kaca web pihak katelu. Saka siji tangan, wektu sampeyan mung cara kanggo "mbayar" kanggo backlinks kualitas ndharat ing sawetara panggonan sing misuwur lan asring dibukak ing Internet. Nanging, ing tangan liyane, aja pisan-pisan gaweyan sampeyan ing blogging tamu. Cukup eling yen tumindak kanthi cara iki sampeyan ora mung entuk backlink, nanging uga ngatonake situs utama lan otoritas sampeyan menyang pamirsa sing luwih akeh saka para pengguna sing kasengsem. get backlinks Tip 3 - Njaluk Backlinks ing situs E-commerce

Maksudku kene sampeyan uga njupuk keuntungan sing penting saka macem-macem framework e-commerce. Apa sampeyan ngurusi eBay, Amazon, Etsy, utawa platform online liyane kaya sing? Yen situs web utamane nggawe kesepakatan ing bidang e-commerce, aran bebas duwe kaca produk sing dipasang karo pranala sing ngarah menyang kaca web bisnis utawa tulisan blog sing ndhukung. (4) Tip 4 - Nggunakake Kekuwatan Sosial Media

Minangka menehi kaunggulan minangka ketok, sampeyan bisa uga katon, profil tetenger sosial sampeyan bisa digunakake kanggo menehi backlinks menyang situs web utama bisnis. Priksa manawa kanggo ngrampungake lan ngupdate kabeh profil ing platform media online trendiest kaya Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, etc.

seo backlinks

Tip 5 - Pitakonan lan Jawaban

minangka wilayah industri tartamtu. Priksa sawetara situs web populer sing mlaku dhiskusi beda ing bagean Pitakonan lan Jawaban (kayata Quora). Situs web kasebut arang banget migunani kanggo njaluk backlinks nggawa dalan menyang situs utama utawa blog.

Tips 6 - Make Bait Posts

Aja ragu-ragu kanggo miwiti nulis postingan linkbait. Maksudku kene hosting blog migunani ngirimke nilai pangguna nyata lan njupuk wong "dikempalken" karo ton data terkenal kaya guide praktis, tutorial, review, pertimbangan, tips & trik, lan liya-liyane. Kabeh iku pawiyatan - yen sampeyan ngasilake isi sing ndhukung tenan sing cocog karo sentimen lan kabutuhan pembaca potensial sampeyan, sampeyan bakal kaget amarga akeh wong sing metu lan mung ngubungake sampeyan.

December 22, 2017