Back to Question Center
0

Carane njaluk backlinks kualitas kanggo situs web sandi?

1 answers:

Saiki, malah luwih penting kanggo ngerti carane njaluk backlinks kualitas saka tau sadurunge. Ing kasunyatanipun, bangunan link kualitas minangka komponèn penting kanthi praktis peringkat gol panelusuran situs web. Saliyane, asring dianggep minangka aspek utama panggabungan singa saka strategi pemasaran digital - high pr back links. Dadi, supaya kula nuduhake sampeyan carane njaluk backlinks kualitas - ana papat prasaja tumindak kanggo ngrampungake tugas kasebut tanpa risiko kanggo ngatasi pedoman Google lan entuk hukuman peringkat. Punika: nyedhiyakake hubungan karo kaca panguwasa sing dhuwur, njaga relevansi lan nggunakake tembung lan asosiasi kondhang, nggawe sambungan karo situs sing gegandhengan karo industri, lan nyediakake konten sing wigati kanggo ngabagekake bareng bareng.

how to get quality backlinks

Ngatur Hubungan karo Dhuwur Authority Pages

Ora perlu ngomong yen PR paling dhuwur (Page Rank) situs web sing umum hard kanggo njaluk. Ing wektu sing padha, akeh banget wong sing ngidhentikake usaha mung ing kaca PR paling dhuwur kanggo disambungake. Mangkono, sisa situs web sing janjeni isih nduweni panguwasa domain cukup asring ditindakake. Dadi, ngapa ora nggunakake kesempatan iki kanggo tetep metu saka kompetisi, bener? Punika carane njaluk backlinks kualitas ana - mung aja padha sumelang yen kaca web sampeyan pranala karo PR ora cukup. Maksudku kabeh sing perlu kanggo mesthekake yen ana sambungan DoFollow saka kaca panguwasa sing dhuwur, ing situs web sing padha karo backlink dhewe.

Nggunakake Well-Dikenal Words lan Asosiasi

Merek bisnis gedhe tansah nggawa bobot luwih gedhe, ora padha? Maksudku sing nggunakake sawetara tembung sing misuwur sing digandhengake karo bisnis sampeyan dhewe bakal dadi gagasan apik - mung kanggo nambah bobot backlinks dhewe. Contone, prasaja prasaja cara kerjane - suwene taun aku migunani kanggo narik kawigaten saka siji tembung "Duracell" kanggo nggawe co-rujukan kanggo toko e-commerce sing ana obor lan sawetara aksesoris liyane sing bisa didol. Ing pungkasan, aku duwe backlink kaya "Coba obor tahan banyu sing paling apik lan baterei Duracell sing langgeng. "Sawise kabeh, aku pancen kaget supaya bisa ngetokake telung prakara Google paling apik kanggo sasi utawa sasi.

Sambungan Bangunan karo Situs-Related Industry

Cara sing apik kanggo cara nggawe backlinks sing alus yaiku nggampangake hubungan apik karo situs-situs populer sing ana hubungane karo industri bisnis. Kaping pisanan, ana akeh situs web tansah gelem menehi profil karo pranala DoFollow. Maksudku, aku kerep banget weruh asil sing ora sopan nalika wong nggawe kombo kanthi melu wong liya lan njaluk link funnel. Mangkono, profil kasebut bisa nggambar pangkat saka macem-macem sumber kanggo saperangan paedahing kawruh.

quality backlinks

Nyedhiyakake Isi Senilai kanggo Sambungan Berbagi

Apa sing bisa luwih manfaat tinimbang duwe backlink permanen sing bisa lelungan ing panggon liya kanthi cara dhasar? Kesempatan iki bisa diwujudake kanthi isi sing bermanfaat kanggo wong. Sampeyan kudu kasengsem enggo bareng ing kaca web liyane sing relevan, uga blog pribadi, lan profil ing media sosial. Kabeh sampeyan perlu ing kene kudu ngelingake yen backlinks kudu diselehake ora mung ing awak saka kiriman kualitas nanging bagean pranala situs web uga. Mangkono, wenehana ngundang lan enggo bareng isi karo wong liya ing media sosial, situs web liyane sing kasengsem, uga kanca lan kolega. Ing pungkasan, sampeyan bisa uga nyoba dhewe ing blog tamu. Paling umum, iku apik banget.

December 22, 2017