Back to Question Center
0

Carane desain web mbantu marketing saya?

1 answers:

Temenan, ana hubungan sing nyenyet antarane desain web sing bener lan sukses marketing bisnis online ing kabeh. Mung amarga situs web sampeyan iku sing kawitan katon dening pengunjung. Utawa, bisa dibandhingake karo karpet lawang, sing kudu ngucapake "sambutan" marang para pelanggan potensial sampeyan, lan katon apik kanggo nyopir luwih akeh menyang keputusan tuku final. Mulane tansah ana korélasi kanggo desain lan strategi marketing web sampeyan, sing kudu ditrapake kanthi sampurna kanggo proyek bisnis, ngelingi kabeh pinunjul - network cabling services and support.

web design marketing

Terus saka target bisnis global, kaca web sampeyan kudu disajikake paling ora nganggo logo jeneng merek kanggo tujuan pemasaran. Sinau ing basa Inggris polos, yen proyek komersial utamane diwakili werna abang lan putih, banjur kaca sampeyan butuh solusi sing sejenis babagan desain web lan promosi online marketing. Ora kanggo sebutake placement logo sampeyan lan liyane sing gegandhengan, kayata inti inti saka konten visual, pranala clickable, iklan bayar saben klik, lan liya-liyane.

Mulane aku suggest duwe dhaptar "to-do" ringkes kanggo website sampeyan teka ing ngisor iki. Mugi sampeyan bakal menehi sampeyan sawetara wawasan praktis babagan carane nggawe desain web lan strategi marketing nyetir siji kanggo kemajuan bisnis sampeyan sakabèhé. Dadi, ayo ndelok sawetara titik peluru, kayata:

  • Nggawe desain web responsif kanggo pengalaman pangguna seluler sing luwih apik. Elinga, sing akeh lan luwih akeh saiki arep nelusuri online liwat piranti portabel, kayata smartphone utawa tablet. Dadi, manawa kabeh item sing gegandhengan karo desain web kanggo marketing (kayata CTAs lan sisa isi visual) uga ditampilake ing piranti-piranti portabel sing paling umum.
  • Njaga kacepetan loading cukup kanggo kaca web, tindakake mung praktik ndhuwur anyar nalika milih solusi paling apik kanggo desain web. Mangkono, sampeyan kudu nginvestasi sawetara wektu lan usaha kanggo nyedhiyani akses cepet lan gampang menyang situs web sampeyan. Elinga, sing njalari kacepetan pamindahan kaca sing apik tansah dihargai ora mung dening pengunjung, nanging mesin sing menehi peringkat luwih dhuwur kanggo tanggapan sing luwih dhuwur.
  • Tansah pandhu arah sing resik lan cetha liwat saben bagean saka situs web sampeyan. Maksudku kene sampeyan kudu menehi pengunjung pemikiran persis apa sing perlu lan langsung nuntun menyang panggonan sing bener. Nalika milih solusi sing bener kanggo nyambungake desain web pangguna-pangguna kanthi sukses marketing, elinga yen nduwe path navigasi sing kaya Spartan ora bakal ngidini pelanggan potensial sampeyan bakal keganggu lan ninggalake kaca tanpa njupuk keputusan apa wae. Menimbang desain web sing bener kanggo pamasaran PPC, khususake, aja lali nduwe kaca landing sing apik ngundang kabeh pengunjung kanggo konversi sing luwih dhuwur. Ing kasunyatan, saben kaca landing bisa uga nduweni desain web lan tujuan marketing sing rada beda, saengga bisa nemokake target audiens target pasar malah luwih akèh nggawa ing tumindak sawise kabeh.
  • Ing pungkasan, aja ngecek wektu kanggo mriksa desain web lan kinerja marketing sampeyan. Maksudku, sampeyan kudu tansah nglacak statistik inti ing mata uang, lan kabeh wektu sukses. Mengkono, sampeyan bakal ngerti motif sing nggawe pamirsa sampeyan tumindak, kanggo nggunakake supaya marga saka kesejahteraan bisnis ing ragad sing luwih dhuwur.
December 22, 2017