Back to Question Center
0

Bisa optimisasi mesin pencari bisa dadi bagian saka proses desain web?

1 answers:

Optimisasi mesin telusur lan desain web iku pangertosan sing saling gegayutan sing nglengkapi siji liyane. Ing tembung liya, desain situs web bisa mangaruhi kemampuan situs web kanggo ngarahake dhuwur ing Google kanggo istilah sing gegandhengan. Kanggo gabungke desain lan optimasi web bisa dadi masalah kanggo lembaga sing kapisahake tim sing kapisah, ing ngendi desainer lan pemasar web bisa mlaku dhewe utawa ing kasus nalika pamasaran mung digawa menyang proyek sawise situs wis diluncurake - cursos de fotografia professional ejemplo. Situs web sing dirancang tanpa ngolah tèknik optimasi lan mbudidaya pangalaman panganggo bisa nyebabake masalah ing peringkat situs web lan ngunggahake situs web bounce rate.

 desain web & seo

sumber utawa ngganti desain sing lawas. Strategi desain optimasi kita kudu melu desain website lan ngrancang tahapan. Sampeyan luwih apik kanggo ngleksanakake saka awal banget.

Desain web & tips seo kanggo pamula

Metode ing ngisor iki bakal mbantu njamin desain sampeyan bisa mbiyantu, ngasilake lalu lintas lan nggawe sampeyan katon ing saingan niche pasar sampeyan.

  • Faktor kegunaan

Tujuan utama ngoptimalisasi mesin telusur yaiku nyedhiyakake rata-rata pangguna kanthi pengalaman telusur sing sampurna. Pangguna kudu nampa asil paling apik nalika nelusur isi situs. Yen sampeyan bakal nemokake apa sing dikarepake lan malah luwih apik (kanggo tujuan kasebut sampeyan bisa ngleksanakake menu sisih, pranala menyang artikel sing gegandhengan, lan liya-liyane), bakal luwih gampang nyimpen kaca web sampeyan ing tetenger lan bali menyang situs sampeyan bab kasebut. Minangka tatanan teorema pemasaran sing stabil - "panganggo liya luwih padha karo iklan liyane, lan akibate, luwih akeh pengaruhe tegese luwih akeh.

Ing tingkat praktis, iki berarti sampeyan kudu nyedhiyani pengunjung situs web kanthi pengalaman gedhe kaya langsung nyebabake situs rangkeng. Sampeyan ora ono gunane kanggo nggawe upaya optimalisasi lan nandur modal ing iklan yen pangguna sing bakal ngeklik ing kaca bakal mangerteni yen ana frustrasi lan mbingungake nggunakake. Mulane, iku penting kanggo nimbang faktor migunakake desain, nggawe navigasi pangguna sing gampang lan gampang, supaya bisa nemokake apa sing dikarepake ing siji utawa rong klik.

  • Nggawe konten sampeyan bisa ketok kanggo pengunjung situs web

. Mulane desain sampeyan kudu digawe kanthi cara kaya mengkono kanggo menehi kontribusi kanggo penemuan isi. Senadyan pengunjung situs web sampeyan, golèk crawler diwatesi dening nemokake konten liwat pranala. Yen ana hubungan langsung karo konten sampeyan utawa ora relevan lan rusak, isi sampeyan ora bakal ditemtokake dening bot-bot panelusuran, lan situs sampeyan ora bakal dituduhake ing kaca mesin telusuran pisanan utawa kapindho.

web design seo

Tujuan utama situs web panjenengan yaiku nggawe arsitektur situs sing intuisi kanggo pangguna. Nanging, saka perspektif SEO, goal sampeyan yaiku nggawe struktur sing ngidini nelusuri bots nyusup isi sampeyan. Tujuan loro iki bisa ditemokake bebarengan. Kanggo nggoleki asil SEO sing apik, sampeyan kudu ngetrapake isi sing paling penting ing arsitèktur situs lan kalebu ing layanan utawa produk utama, sing uga kudu dipajang langsung menyang tema kunci prioritas.Mulane, iku cukup kanggo ngetrapake subkategori lan kaca layanan sing kapisah.

December 22, 2017