Back to Question Center
0

Apa sing kudu ditindakake yen backlinks mirah bakal ilang?

1 answers:

Kita sumurup, yen bangunan link kualitas minangka wektu sing nyenengake banget lan gawe intensif. Kadhangkala, sanajan, backlinks murah malah bisa cukup efisien kanggo entuk visibilitas online luwih apik kanggo situs web sampeyan. Apa sampeyan kudu nglakoni yen backlinks murah sampeyan bakal entuk kawigaten ing panelusuran? Sawise kabeh, sampeyan bakal entuk paling metu saka kabeh anyar, uga backlink sing wis ana? Priksa manawa website sampeyan ngadeg ing ndhuwur asil panelusuran Google - vps windows with remote desktop. Aku wis entuk saperangan strategi sing kerja tenan. Cukup goleki wong-wong mau - lan rumangsa yen rega backlink murah sampeyan ora nganggo mati liwat wektu! Langkah 1 - Nemokake lan Ndandani Link lan Redirect Broken

Kaping pisanan lan paling penting, pasthekake maneh URL nomer bali sing dikirim kesalahan 404 ngganggu. Apa bisa luwih mbebayani kanggo pengalaman panganggo sing sehat ing Web sing ngilangi pranala? Nanging, ngatasi kabeh pranala sing rusak iki ora minangka tugas sing angel amarga bisa uga katon ing pandang sepisanan. Kenapa sampeyan kudu ngatasi wong kasebut kanthi cepet? Mung amarga kesalahan 404 bakal mungkasi tautan sing rusak iki saka situs sampeyan. Mangkono, yen kaca web sampeyan ilang cukup backlinks, pangembangan peringkat saiki bakal ditarik mudhun saka wektu.

Paling umum, masalah karo backlinks sing gegandhengan karo sing diowahi, utawa dianyari ing kaca isi. Lan ana rong cara kanggo nggawe cepet-fix ing kene. Kaping pisanan, sampeyan bisa mbentuk pangalihan sing bener kanggo tetep nyopot pengunjung menyang konten sing bener sing ditemokake. Sampeyan uga bisa ndandani saben URL sing rusak - kabeh sing perlu mung kanggo mbusak lan nyelehake backlink tujuan sing anyar.

Langkah 2 - Ndelok kaping pindho kanggo Konten Kualitas

Nerangake tanpa isi situs web sing solid minangka aset sing kuat ing sisih sampeyan. Nalika digawe kanthi backlinks murah, ekuitas bakal luwih kuwat tumrap sisa pesaing sampeyan. Dadi, aku nyaranake mriksa kaping pindho kanggo kualitas isi kaca. Apa luwih gampang katimbang nindakake? Ora kabeh. Mung takon dhewe - punika situs web sampeyan ngirim rega nyata kanggo pangguna? Priksa manawa kaca web sampeyan menehi penawaran, menghibur, lan saenipun kanthi saran praktis saka pakar profesional. Coba tambah sawetara fitur anyar menyang teks lawas sampeyan, kayata tutorial sing beda-beda, pedoman nggunakake bukti, saran strategi bisnis, utawa tips & trik liyane kanggo nggunakke. Langkah 3 - Ngunggah Backlinks Mati

Kabeh pranala, loro-lorone sing hard-won, lan malah bali backlinks kadhangkala katon metu saka urutan. Paling umum, backlinks "mati" bakal muncul nalika situs web kasebut wis diganti utawa dianyari dening webmaster. Dadi, kanggo nyegah backlinks (sethithik sing paling gedhe sing dibangun taun-taun) aku nyaranake nggawe spreadsheet khusus lan tetep ngowahi wektu kanggo wektu. Mangkono, sampeyan bakal rumangsa yen saben backlink isih bisa digunakake, tanpa kalahake kauntungan link, uga sing pinunjul ing panelusuran.

December 22, 2017