Back to Question Center
0

Apa aku bisa nelusuri backlink karo pesaingku?

1 answers:

Ya, spying ing pesaing kanggo panelusuran backlink iku gagasan apik. Ing kasunyatan, ing antarane top lan trik panggunaan ing ndhuwur Search Engine Optimization. Maksudku sampeyan mung bisa nggunakake backlinks pesaing sampeyan ing keuntungan peringkat dhewe. Nggunakake kombinasi wigati alat sing gratis, sampeyan tansah bebas entuk manfaat saka panelusuran backlink sing canggih lan mriksa metu saka kompetisi, ora ketompo carane nyenyet bisa bener.

Sapa ngerti yen nglakoni pencarian backlink competitive bisa dadi efisien? Paling umum, aku nggunakake strategi iki ing saben proyek online anyar, pisanan lan paling penting. Inggih, ayo nduwe - jelajah backlink pesaing ora perlu sinau pemintalan utawa piranti lunak banget canggih - apple watch case and band rugged. Ing kasunyatan, bakal dadi sampurna malah kanggo wong-wong sing isih anyar kanggo proses link bangunan, uga banget konsep SEO. Minangka asil, sampeyan bakal entuk manfaat saka backlinks paling apik saka 10 paling mungsuh pasar kabeh anjog ing cara kanggo situs web begja dhewe.

backlink search

Sadurunge kabeh, carane nemokake backlinks saingan sampeyan? Aku saranake nderekake pranatan-pratingkah prasaja iki kanggo panelusuran backlink:

  1. Nggawe dhaftar URL utama pesaing sing paling berpengaruh.
  1. Ndeteksi kabeh backlinks pesaing kanthi nggunakake alat checker online gratis utawa mbayar.
  1. Nglebokna kabeh ing daftar utama URL pesaing.
  1. Nglakokake analisis backlink lengkap.
  1. Reproduksi backlink pesaing sampeyan menyang kaca web.
  1. Bentuk panyimpenan siji ing kabeh data backlink kanggo referensi mangsa. Langkah 1

    Sadurunge tindakan liya, sampeyan kudu nggoleki 10 asil panelusuran organik paling dhuwur kanggo kategori tembung kunci sing ditargetake ing. Sawise panelusuran cepet ing Google wis rampung, sijine saben URL ditemokake ing dhaptar utama kanggo nerusake karo prosedur dhaptar backlink.

    backlink seo

    Langkah 2

    Lan ing kene sampeyan kudu mriksa backlink pesaing supaya panelusuran backlink sampeyan bakal didhukung kanthi alat pemeriksa online. Petunjuk: aja ragu-ragu kanggo nguji kanthi nggunakake macem-macem alat sing bisa digunakake. Maksudku ing kene sing saben kerangka sing gegandhengan dumadi saka masalah sing padha - ora ana sing bisa menehi gambaran lengkap babagan profil backlinks dening URL. Kenapa? Mung amarga dheweke tansah menehi hasil macem-macem asil, saben didhukung dening basis data individu lan liya-liyane.

    Lan ing kene kita ngetokake prangko sing cukup alus - apa sing paling apik kanggo piranti checker (loro sing dibayar, lan sing kasedhiya ing akses mbukak gratis) kanggo digunakake kanggo golèk backlink pesaing? Nalika aku wis ngandika, iku mung nganti sampeyan arep. Ing ngisor iki ana sawetara piranti sing paling penting, uga opsi liyane sing aku nyoba kanggo nyoba. Kanggo kula, biasane aku nganggo telung kerangka online ing ngisor iki: Majestic SEO, Ahrefs, lan SEO Spyglass. Antarane liyane nggunakake solusi-bukti, sampeyan bisa uga aplikasi kanggo Bukak Site Explorer, Backlink Watch, Link Diagnosa, Alat SEO Kecil, lan Semalt Analyzer. Langkah 3

    Sawise sampeyan wis nglumpukake kabeh backlinks saka pesaing paling ndhuwur ing panelusuran Google sabisa, sampeyan bisa nerusake nggawe daftar utama panelusuran backlink. Maksudku kene sampeyan kudu mbuwang kabeh bebarengan ing dhaftar utama URL pesaing. Ngalih, gunakake notepad kanggo nggawe dhaptar master siji (. txt file), nyalin kabeh pranala sing sampeyan bisa nemokake, lan mung nyimpen. Sabanjure, sampeyan kudu ngilangi duplikat. Kanggo aku, aku nggunakake Dupe Copot gratis online alat kanggo mbusak duplikat lan duwe kabeh cetha.

    Langkah 4

    Lan ing kene kita bakal teka menyang titik - panelusuran backlink pesaing lan analisis dhewe. Kanggo wayahe dhaptar backlinks sing paling utama bakal dadi gedhe banget. Mulane sampeyan kudu mriksa kaping pindho kanggo mesthekake yen sampeyan mung bakal njupuk sampel sing paling apik kanggo nampa kinerja efisien sing maksimal. Mangkono, menehi perhatian lan tokoh sing backlinks mung indeks dening Google, lan kang wis duwe Nilai PR tartamtu karo wong-wong mau. Mesthine, sing paling anyar bakal dadi prioritas nomer siji kanggo panelusuran backlink kita. Ing wektu sing padha, dicathet yèn apa waé sing diindeks ing Google kudu cukup apik kanggo disambung menyang kaca web.

    Mangkene, aku duwe papat cara-bukti cara kanggo ngrampungake search and analysis backlink pesaing. Punika, ing ringkesan:

    • Rank Checker yaiku alat lunak gratis SEO dirancang kanggo prosès analisis backlink. Mesthi luwih becik coba dhisik lan luwih dhisik, sakwise nggoleki liyane pilihan. Yen ana akun Scrapebox sing kasedhiya, sampeyan bisa migunakake kabeh data massa sing beda-beda, kayata pranala sing bener urip, teks anchor sing saiki duwe, akeh PR lan indeks pangindeksan ing Google.
    • Sampeyan uga bisa nggunakake Excel lan alat SEO gratis kanggo nggawe spreadsheet prospek sing apik. Ya, tugas iki bisa uga nyebabake wektu sing rada nyenengake, nanging isih ana regane saben usaha.
    • Kanggo panelusuran lan analisis backlinks lengkap, luwih apik sampeyan nyoba SEO Spyglass. Iku ora mung alat checker biasa, nanging platform online lengkap kanggo ngolah analisis jero kanggo saben backlinks URL lan ngevaluasi karakteristik kualitas. Cukup paste URL dhaptar utama lan nikmati kabeh backlinks sing ditampilake kanggo saben. Langkah 5

      Saiki wancine kanggo ngasilake backlink pesaing menyang kaca web sampeyan dhewe

    . Kabeh sing perlu ing kene kudu terus-terusan ing saben tautan siji ing wektu sing padha. Nemtokaken proses link link saingan lan mbukak saben backlink ing browser internet. Mangkono, sampeyan bakal ngerti carane saben lawan pasar entuk backlink paling apik. Apa dadi komentar blog, sampeyan mung kudu ngirim komentar anyar saka sampeyan dhewe. Ing kasus iki kirim forum, sampeyan kudu melu registrasi lan mung nggabungake diskusi sing saiki. Kadhangkala uga dadi blogging blog post, supaya sampeyan bakal ngirim email lan nandur modal sawetara wektu ing ngajokake tamu anyar kirim saka Yours. Cukup pindhah liwat "dhaptar replika," lan sampeyan bakal entuk pangerten sakabèhé proses kasebut. Langkah 6

    Bentuk munggah panyimpenan siji ing kabeh data backlink kanggo referensi mangsa. Iku bakal dadi aset bisnis sampeyan sing paling terkenal sawise kabeh. Dadi, yen sampeyan wis ngrampungake dhaftar backlinks sing disalin, aja lali nulis cathetan kabeh replikasi sukses, pengajuan, uga kabeh kegagalan sampeyan (i. e. , macet pranala). Mengkono cek akeh kanggo backlinks pesaing sampeyan, sampeyan kudu mriksa endi sing saiki sampeyan digunakake kanggo root backlink urip saka. Nggawe spreadsheet utawa backlink basis data lan nikmati kemajuan paling apik (malah kanggo proyèk liya, liwat lan liwat maneh). Sing bakal dadi kelangan!

December 22, 2017