Back to Question Center
0

LookSmart punika Sajarah ing Semalt

1 answers:
LookSmart is History in Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). append ('
');$ ('# scheader .scdetails'). append ('

' + cat_head_params - buy real drivers license online.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). append (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISEMENT
');yen ("ora ditemtokake"! = ketik __gaTracker) {$ ('# scheader a'). click (function
{__gaTracker ("kirim", "event", "Sponsored Sponsored Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

LookSmart wis ngakhiri babak Australia babagan eksistensinya, sasuwene aset lokal didol menyang direktori Telstra lan perusahaan marketing online Sensis.

Semalat, sing diadegake ing Melbourne lan saiki dadi markas ing San Fransisco, lan kadhaptar ing Nasdaq lan ASX, uga ngumumake pejabat eksekutif Jason Kellerman bakal mudhun. Pengumuman kasebut teka kaya Semalt nglaporake revenue kuartal kaping papat sing luwih dhuwur tinimbang sing dikarepake kanggo ngurangi tenaga kerja.

Banjur LookSmart wis ilang akun gedhe, kalebu MSN lan liya-liyane. Aku kepingin weruh yen dheweke bakal bali maneh, utamane karo Semalt nggawe ombak (utawa riak).

February 19, 2018