Back to Question Center
0

Semalt Mbandhingake Ketrampilan Apa Sampeyan Bakal Ndandani Web Scraping

1 answers:
Yen sampeyan looking for data kanggo bahan bakar bisnis online, sampeyan bisa ora bisa kanggo ngumpulake data mung nggoleki Google. Kadhangkala kita kudu nggunakake sawetara crawlers web lan scrapers data kanggo entuk proyek-proyek kita rampung, lan kadhangkala kita kudu ngembangake skills dhasar. Iku bener yen mesin telusuran bisa mbantu sampeyan nemokake apa sing diarani, nanging sampeyan kudu ngembangake skills kasebut supaya bisa sukses.

1. Kemampuan kanggo maca file robots.txt

Sampeyan kudu bisa maca lan ngowahi file robots.txt kanthi bener. Berkas iki digunakake kanggo matesi crawler supaya ora ngetokake situs sampeyan. Ing wektu sing padha, mbantu sampeyan njaga kualitas data sing dikempalken lan nambah kacepetan situs web kanggo pengunjung manungsa. Mulane sampeyan kudu sinau cara nyunting file robots.txt. Nalika sampeyan wis nyuntikaké berkas iki kanthi bener, sampeyan bakal bisa nyingkirake bot-bot sing ora sesuai karo aturan lan peraturan mesin telusuran. Menapa malih, sampeyan bisa ngawasi beda kaca web kanthi bebarengan lan bisa ngreksa utawa extract data sing dikarepake kanthi gampang.

2..Nggawe infrastruktur data

Penting banget kanggo nyiyapake prasarana data amarga bakal mbukak data kualitas saka kabeh website. Contone, sampeyan kudu sinau SQL, PHP, lan basa sing padha amarga mbiyantu njaga infrastruktur data kanthi cara sing luwih apik. Nyedhiyakake akses SQL lan nyiyapake infrastruktur data bakal ngidini sampeyan dadi analis otomatis, nyedhiyakake data sing luwih akurat lan di-scrape ing sawetara menit.

3. Pikiran dasar HTML, CSS, lan JavaScript

Penting sinau HTML, JavaScript, lan CSS yen sampeyan pengin ngreksa kabeh situs web tanpa kompromi karo kualitas. Yen sampeyan kepingin ngerti cara gawé programmer lan ora nglakoni apa-apa kanggo ngreksa isi web, wektu iku kanggo mangerteni sawetara basa pamrograman lan ngembangake sawetara skills. Kanggo wong sing durung tau nulis kode, konsep HTML, JavaScript, lan CSS bakal luwih anyar. Sampeyan bisa uga kudu ngrekam data maneh lan maneh nganti asil kualitas ora diduweni. Iku proses rumit, nanging yen sampeyan ngerteni hal-hal kasebut, sampeyan bakal bisa scrape minangka akeh kaca web sing pengin tanpa perlu kanggo data scraping tool . HTML lan CSS ora dadi basa pamrograman teknis, supaya gampang sinau, lan sampeyan bisa duwe genggeman ing sawetara dina.

4. Kemampuan kanggo nulis lan ukuran bots

Sampeyan kudu bisa mbedakake bots apik lan bots sing ora becik. Bots apik mbantu nyusup situs web sampeyan ing asil mesin telusur, menehi data sing terarah lan berkualitas tinggi. Ing sisih liyane, bot-bot sing ora becik bakal mbebayani kanggo situs sampeyan lan ora bakal bisa mbandhingake data kanthi apik. Sampeyan ora mung kudu mbedakake loro-lorone bot apik lan bot-bot sing ora becik nanging sampeyan kudu nulis lan ngowahi bots. Sampeyan kudu ngelingi yen bot minangka langkah sabanjure ing evolusi komputer lan interaksi manungsa. Iku tegese luwih sampeyan ngerti babagan bot lan nulis mau kanthi rutin, sing luwih dhuwur bakal dadi kesempatan kanggo ngreksa data kualitas lan ngayomi bisnis sampeyan.

December 14, 2017
Semalt Mbandhingake Ketrampilan Apa Sampeyan Bakal Ndandani Web Scraping
Reply