Back to Question Center
0

Apa sampeyan bisa nggunakake piranti marketing Amazon kanthi bener?

1 answers:

Iki kirim singkat ditujukan kanggo alat marketing Amazon yaiku AMS. Iku penting kanggo ngrembug topik iki amarga "keakraban pesaing" para pedagang paling dawa ing Amazon dina jaman kita.

Amazon Marketing Services (AMS) nyedhiyakake vendor online kanthi maneka keuntungan lan menehi kesempatan kanggo ninggalke pesaing lan pangkat produk dhuwur ing kaca asil panelusuran Amazon.

Saben pelaku pasar Amazon ngerti sing ora saben klik ing listing sampeyan bisa tegese tuku. Mulane, iku penting kanggo ngerti carane nggunakake alat marketing Amazon kanggo entuk keuntungan substansial saka iku.

Apa sampeyan kudu nggunakake piranti marketing Amazon?

Kaya sing wis dingerteni sadurunge Amazon minangka pasar sing kompetitif banget, sauntara kompetisi niche sampeyan mung siji klik, lan sampeyan kabeh duwe kaluwihan sing padha lan duwe titik sing padha. Ing tembung liyane, sampeyan bakal nandhang gulu lan gulu karo saingan niche pasar lan duwe kesempatan sing padha kanggo menangake kotak tuku ing Amazon. Pelanggan potensial sampeyan bisa ngeklik kaca pesaing sampeyan, lan sampeyan bakal ilang salah sawijine penjualan. Mulane sampeyan duwe nganti 10 detik kanggo ngyakinake wong sing nggoleki kanggo milih persis produk sampeyan.

Amazon Marketing Service bakal mbantu sampeyan narik kawigaten para pelanggan potensial lan nambah visibilitas merek ing Amazon. Menapa malih, ngidini nyasaraken iklan dhateng pangguna ing panggenan-panggenan ingkang benten kangge tuku tujuan. Iku menehi sampeyan kemampuan kanggo njaluk account sampeyan ing ngarep tambahan pembeli ing pasar ing Amazon.

Iklan headline muter peran branding, produk disponsori target pangguna sing kasengsem ing produk tartamtu. Iklan tampilan produk kasebut mbantu sampeyan njaga pelanggan potensial ing lingkungan belanja Amazon dhewe.

Amazon Marketing Services ngembangake dadi telung format utama Amazon:

  • Amazon Product Ads

Kabeh format iklan iki duwe titik ing saluran konversi Amazon. Strategi marketing menang mbutuhake kabeh fungsi telung iki lan uga jinis penargetan saben kampanye.

Iklan telusuran headline

kedhaftar mirsani ing kaca asil panelusuran lan langsung ndadékaké wong sing nggoleki keputusane, sing paling apik kanggo nggoleki kategori umum lan branded. Iklan telusuran biasane nyithak judhul teks khusus lan sawetara produk sing gegandhengan. menehi sampeyan kesempatan kanggo sesambungan karo para panuduh sing diangkah ing awal panelusuran.

Mbédikake manfaat dhasar iklan telusuran yaiku worth. Iku kemampuan kanggo langsung ngeklik menyang soko liyane saka kaca rincian produk Sampeyan diwenehi kesempatan kanggo ngirim klik menyang jinis URL kaya URL khusus, kaca web, kaca asil panelusuran lan kaca produk.

Iklan produk sing disenengi

- otomatis lan manual Tentara didorong, dene sing kapindho yaiku tembung kunci sing diketori. Iklan iki dilebokake ing TOP utawa ngisor kaca asil panelusuran Amazon nalika sampeyan nggunakake desktop lan ing kaca rinci produk nalika sampeyan nggunakake piranti seluler. Iklan prodhuk sing disualikake dianggep minangka iklan tengah-kecele sing muncul ing ngarep pelanggan potensial nalika mbandhingake opsi sing beda kanggo tuku.

Iki iklan sing kasedhiya ora mung kanggo vendor nanging uga kanggo kabeh penjual pihak katelu ing Amazon. Sampeyan bisa gawe kanthi cepet lan padha nampa persetujuan kanthi cepet.

Kempen iklan iki mirip karo belanja Google minangka iklan kanggo produk tartamtu. Menapa malih, Amazon ugi nganggep relevansi produk sampeyan ing pangguna pengguna, kebijakan pricing, ulasan, lan riwayat penjualan.

Paling apik yaiku sampeyan bisa milih antarane jinis target otomatis lan manual..Nalika sampeyan ngatur iklan kanthi otomatis, Amazon nggunakake informasi sing kasedhiya kanggo nggayuh iklan produk kanthi istilah sing paling cocok. Ing kasus nalika sampeyan mbukak iklan kanthi manual, sampeyan bisa ngunggah dhaptar istilah sing bisa ditargetake kanggo iklan produk sampeyan. Kampanye manual nduweni biaya sing luwih dhuwur saben klik, nanging nyedhiyakake opsi penargetan sing luwih apik, nalika kampanye otomatis bisa digawe kanthi gampang lan katon ing luwih akeh panemu.

Aku ora bisa milih kanggo manual utawa iklan produk otomatis. Iku loro sing bermanfaat kanggo bisnis sampeyan, saéngga saya saranake supaya bisa digunakake ing kompleks.

Antarane syarat utama kanggo Produk Sponsor Amazon, kita bisa mbedakake sing luwih gedhe:

  • Akun Amazon profesional sing aktif;
  • Kemampuan kanggo ngirim kabeh alamat ing tlatah Amerika Serikat;
  • Listing produk sampeyan kudu adhedhasar sawetara kategori sing kasedhiya;
  • Sampeyan kudu ngedol mung produk asli lan asli;
  • Iklan sampeyan kudu digawe mung kanggo listing sing kasedhiya ing kothak tuku. Yen ora, iklan sampeyan ora bakal ditampilake kanggo pelanggan potensial sampeyan ing Amazon.
  • Sampeyan kudu nglebokake produk sampeyan ing salah siji negara ing ngisor iki - US, UK, Kanada, Jerman, Prancis, Spanyol, Italia, lan China.

Iklan tampilan produk

Iklan tampilan produk adhedhasar ing ngisor corong sales lan ditampilake mung ing kaca rinci produk. Iku kesempatan pungkasan kanggo mbujuk pelanggan potensial sampeyan supaya bisa tuku.

Iki jenis iklan bisa diangkut dening jinis prodhuk customer bakal tuku utawa dening preferensi saiki utawa sadurunge. Penargetan produk menehi sampeyan kesempatan kanggo nemtokake kaca produk sampeyan pengin sampeyan adhedhasar. Contone, sampeyan bisa nampilake produk sampeyan ing pasar pesaing niche pasar, nyedhiyakake panelusuran Amazon kanthi item gratis kanthi rega cukup. Nanging, sampeyan perlu ngandhani yen panargetan produk diwatesi jero amarga sampeyan kudu milih bab sing arep ditampilake iklan.

Ing istilah kasebut, penargetan kapentingan bisa nutupi luwih akeh lemah nanging ora nduweni relevansi. Nggunakke jinis iklan iki sampeyan bisa nuduhake produk sampeyan kanggo pangguna sing ndeleng kategori tartamtu produk utawa item sing ana gandhengane ing kategori padha.

December 14, 2017
Apa sampeyan bisa nggunakake piranti marketing Amazon kanthi bener?
Reply