Back to Question Center
0

Mozenda Paling Menarik Miturut Semalt

1 answers:
Mozenda minangka scraper data sing ngumpulake informasi saka internet, ngorganisasikake dadi format cocok lan ngunduh menyang hard disk kanthi cepet. Sampeyan bisa kanthi gampang ngatur data lan nggawe macem-macem versi kaca web kanthi alat sing apik banget iki.

Tujuan Mozenda yaiku kanggo ngrangsang pengalaman browsing manungsa - womens navy trilby hat. Iku ngganteni perintah komputer lan ndadekake njelajah, navigasi lan ekstraksi data gampang lan cepet. Manfaat lan nilai Mozenda dumunung ing macem-macem pilihan lan properti koleksi data. Ora mung ngumpulake data kanggo panganggo, nanging uga dadi format kaya TSV, XML, lan CSV. Banjur, sampeyan bisa nyimpen data kasebut miturut kabutuhan sampeyan lan nganalisa kualitas kanthi mbandhingake kaca web sing beda-beda.

1. Scrapes data adhedhasar kata kunci

Mozenda yaiku salah sawijining data scraping tools sing mbantu ngikis lan ngatur data adhedhasar kata kunci beda. Umpamane, yen sampeyan pengin ngreksa data saka toko ritel kayata Amazon utawa eBay, sampeyan mung kudu nyorot tembung kunci lan data sing pengin dikepali lan supaya Mozenda nindakaké karya. Sampeyan bisa kanthi gampang ngatur, scrape lan ngatur data, nggawe cocok saka titik SEO tampilan.

2. Hashtags for Hashtags

Hashtags wis dadi gaya nyata Twitter lan Instagram..Kanthi Mozenda, sampeyan ora mung bisa ngreksa data nanging uga nemokake wong anyar ing Instagram lan Twitter. Ing tembung liyane, piranti web scraping alat iki nggawe riset sosial media luwih gampang lan nganakake data sing cocog.

3. Mozenda mbantu nambah pengikutmu

Pemasar digital lan webmaster tansah prihatin babagan promosi media sosial. Padha nganggo sawetara cara lan strategi kanggo miwiti lan ningkatake merek. Kanthi Mozenda, saiki sampeyan bisa nambah pangiring sosial media lan njaluk luwih seneng. Alat scraping web iki ngekstrak informasi saka situs jejaring sosial, menehi asil paling apik lan nambah jumlah penggemar.

4. Ndhukung format sing beda-beda

Boten kados piranti scraping web biasa, Mozenda ndhukung sebilangan format kados JSON, Google Docs, lan CSV. Sampeyan uga bisa ngimpor data sing dikorek utawa diekstrak menyang piranti favorit utawa nyimpen ing hard disk.

5. Scrapes informasi saka portal travel beda

Mozenda iku salah siji saka program scraping web sing bantuan extract informasi saka situs travel rumit kayata TripAdvisor lan Trivago. Sampeyan mung perlu nyorot data sing pengin di scrape lan supaya Mozenda nindakaké sawijining karya. Pancen, bakal entuk informasi sampeyan ing format sing bisa diatur lan bisa dibaca, sajrone jam kasebut.

6. Apik kanggo foto

Ana pirang-pirang perangkat lunak scraping web lan piranti sing ora ndhukung foto lan ora bisa narik data saka gambar berkualitas tinggi. Nanging Mozenda minangka scraper web mung sing mbedhah informasi saka gambar, video, lan audio lan nyimpen piranti kasebut kanggo tujuan bisnis.

December 13, 2017