Back to Question Center
0

Sampeyan bisa nuduhake kula carane ngoptimalake dhaftar Amazon?

1 answers:

Nalika nerangake bisnis gulung sing sukses, saben entrepreneurship e-commerce kudu ngerti cara ngoptimalake dhaftar Amazon. Apa kanggo? Amarga gadhah listing produk sing apik-apik mbokmenawa mung cara sing dituduhake menyang pamirsa sing luwih gedhe babagan pembeli potensial ing toko. Dadi, yen sampeyan kenal karo konsep asli Search Engine Optimization (SEO), iku ora bisa diakeni yen optimasi Amazon wis nelusuri riset kunci. Ing bab iku apa wae tawaran produk bisa ditemokake ing Amazon liwat pilihan nggoleki. Lan ngelingi yen match sing tepat ing antarane faktor telusuran penting ing kene, tegese pilihan tembung kunci sampeyan penting banget yen sampeyan pengin mbukak toko drop-shipping sing bener laris. Lan ing ngisor iki aku bakal nuduhake sampeyan carane ngoptimalake dhaftar Amazon paling apik.

Nanging sadurunge kita miwiti, ing ngisor iki, kita bakal nemtokake daftar produk ing Amazon - Product Title, Bullet Points, and Product Gambaran. Elingi, Nanging, aku banget nyaranake duwe kickstart karo riset kunci nggunakake Google Keyword Planner lan liya-liyané. Nggunakake alat gawan iki dirancang dening buta panelusuran ing donya, sampeyan bakal bisa nemtokake gambar sing gedhe saka tembung kunci lan mangerteni glossary utama sing digunakake dening para pembeli sing nggoleki ora mung ing Amazon nanging uga para pembeli aktif liyane sing nggoleki produk liya (contone, eBay, Alibaba, lan liya-liyane). Lan nalika sampeyan sinau dasar, aku nyaranake milih salah sijine alat panandha kunci sing khusus digawe ing ngisor iki kayata Keywordtool.io, ScientificSeller, Scope, utawa AMZ Tracker.

Cara Ngoptimalake Amazon List

Yen sampeyan duwe dhaptar utama target tembung kunci sing siap, waktune kanggo miwiti sijine ing panggonan sing bener. Ing ngisor iki aku bakal nuduhake sampeyan carane ngoptimalake dhaftar Amazon kanthi telung bagean utama - Product Title, Bullet Points, lan Product Description - supaya sampeyan bakal duwe kemungkinan sing luwih apik ditampilake ing ndhuwur pangguna liwat ana.

Langkah siji: Judul Produk

  • Judhul Produk mbokmenawa minangka panggonan paling apik kanggo nyakup sebutna tembung kunci target lan frase panelusuran sing paling populer sabisa;
  • Panjang maksimum Title Product diijini nganti nganti 200 karakter dawa;
  • Huruf pisanan saben tembung sabanjure kudu dikapitalisasi;
  • Nomer diijini kanthi angka ("wolung" ora bakal dilakoni tinimbang kosong "8");
  • Warna / ukuran produk ora bakal dilebokake ing Title Product, kajaba rincian sing cocog banget.

Langkah loro: Bullet Points

  • Daftar Bullet Poin Wedjangane kanggo njlentrehake fitur utama lan keuntungan prodhuk ing cara sing resik lan cetha;
  • Mung nutupi mung informasi paling penting babagan produk, uga kunci tembung kunci utama;
  • Disaranake kanggo nutupi saben seret data sing dimaksudake ing kothak.

Langkah Tiga: Deskripsi Produk

  • Nyatane, versi sing luwih rinci Daftar Bullet Panjenengan;
  • Deskripsi produk wis dijaluk kanggo ngatasi titik-titik nyeri utama;
  • Sampeyan kudu sugih karo tembung kunci, uga tembung optimized;
  • Mung data unik sing ngliputi fitur lan manfaat sing paling penting sing diijini.
December 13, 2017
Sampeyan bisa nuduhake kula carane ngoptimalake dhaftar Amazon?
Reply