Back to Question Center
0

Cara milih tembung kunci sing relevan kanggo bisnis Amazon sampeyan?

1 answers:

Ing kiriman kita sadurunge, kita nulis akeh babagan trik optimasi Amazon, utamané babagan optimasi judhul lan deskripsi, organisasi titik peluru sing bener lan liya-liyane. Nanging, ora ditrapake kabeh artikel menyang tema riset tembung kunci kanggo optimasi listing Amazon. Iku tema kritis sing mbutuhake perhatian khusus minangka titik wiwitan kanggo kabeh kampanye optimasi mesin telusur Amazon. Lan sanajan sampeyan aran sampeyan ngerti kabeh babagan riset kata kunci Amazon, kadhangkala mbantu supaya daftar priksa kurang akeh. Ing artikel iki, kita nyusun daftar apa sing kita pikir minangka poin-poin penting sing kudu dilakoni nalika nerangake optimasi mesin telusur lan riset kunci. Dadi, ayo ayo pindhah!

Short Amazon SEO guide

  • Nggawe optimisasi listing karo user ing pikiran ) Mbokmenawa aspek paling penting saka promosi bisnis e-commerce manawa sampeyan bisnis sampeyan ing Amazon utawa mesin telusur liyane - pajaritas baratas online. Nanging, iku sengaja disaranake yen mesin telusur sing beda-beda njaluk barang sing beda-beda. Mulane sampeyan kudu mbudidaya yen sampeyan ningkataké produk sampeyan ing Amazon, sampeyan kudu ngarahake panemune tartamtu lan dadi persis kanthi milih kategori lan subkategori. Bentenane liyane sing kudu luwih rinci babagan Amazon sing dibutuhake ing mesin telusur liyane kaya Google utawa Bing.

Terusake paragraf sadurungé, Aku pengin dicatet yen sampeyan kudu ngerti apa sing dituju pemirsa sing dituju Amazon yaiku panelusuran. Kene aku ngomong babagan pilihan istilah sing diangkut. Ora ana kasus kanggo nglebokake dhaptar umum tembung kunci Amazon kaya "sandhangan," "buku," lan liya-liyane. Iku ora cukup kanggo nggunakake tembung umum kanggo promosi produk sampeyan utamané yen sampeyan mentas diidini bisnis sampeyan ing Amazon. Nanging, sampeyan kudu nggoleki tembung kunci miturut riset sing ngecakup ruang lingkup. Iku tegese sampeyan kudu ngowahi aksen ing istilah-istilah "long-tailed", kayata "hoodie wong," "sandhangan kanggo wanita ngandhut," etc.

  • 10)

Kanggo nggayuh Amazon, sampeyan kudu mematuhi struktur SEO Amazon. Amazon nduweni aturan dhewe carane penjual kudu masang informasi babagan barang sing ana ing daftar. Yen dibandhingake Google, gampang ngedegake bisnis sampeyan ing Amazon amarga Amazon wis rampung riset. Tujuan utama Amazon kanggo ngedol akeh prodhuk sing bisa, nggoleki jinis-jinis istilah telusuran lan frasa sing dipigunakaké kanggo nduwe panggonan tartamtu ing listing penjual supaya bisa diowahi kanthi apik..

  • Nyedhiyani nelusur kanthi akeh informasi sabisa

Elinga manawa bagean saka daftar Amazon sampeyan bisa kosong tanpa alasan. Yen sampeyan nggawe, informasi kasebut metu ana. Iku nuduhake incompetence lan nyebabake kecurigaan. Yen sampeyan nggawe, sampeyan wis ngerti kabeh informasi sing dibutuhake lan katon kompeten. Kothak kosong ing listing sampeyan bisa nggawe pelanggan potensial sampeyan ngliwati tawaran sampeyan lan dadi pelanggan salah sijine pesaing sampeyan. Mulane sampeyan kudu nyedhiyani panyedhiya karo apa sing dienggo.

Cara milih tembung kunci saka Amazon?

  • Apa kaluwihan tembung kunci buntut sing dawa?

Nalika aku kasebut sadurunge tembung kunci long-buntut ing Amazon minangka cara metu kanggo sembarang wiwitan uppers lan bisnis cilik. Yen sampeyan pengin nggawe produk sampeyan katon ing kaca asil panelusuran, priksa manawa sampeyan mung nargetake dening istilah sing cocog lan bisa digoleki. Sabanjure, tembung kunci long-buntute yaiku sing kalebu string telung utawa luwih istilah telusuran sing sakcepete nggambarake apa sing sampeyan tuku. Miturut data statistik, tembung kunci long-buntut nggawe meh telung kalane saka pencari online. Mulane, iku keputusane pinter kanggo nindakake riset pasar sing canggih kanggo nggawe daftar sing paling relevan kanggo istilah bisnis sing digoleki long-tail.

Ana telung cara utama sampeyan bisa njaluk dhaptar istilah sing dituju Amazon.

Kaping pisanan, sampeyan bisa sinau kanthi manual. Nanging, sampeyan kudu ngelingi proses wektu sing mbutuhake kawruh khusus, lan proses pangerten pasar.

Cara liyane carane sampeyan bisa nindakake riset keywords yaiku kanggo nyewa pakar SEO utawa konsultan sing khusus ing optimasi Amazon. Aku nyaranake supaya sampeyan gumantung ing pakar Semalt yen sampeyan pengin nampa dhukungan profesional lan nggawe bisnis Amazon sampeyan sejahtera. Sampeyan kudu nggawe pembayaran siji-wektu kanggo paket lengkap layanan optimasi sing nyakup saran tembung kunci sing ngasilake sales, kampanye link-mbangun efektif, nganti 100 istilah telusuran sing ditargetake ing Google TOP10, peningkatan peringkat akumulasi, kasalahan SEO online mriksa, lan liyane hubungane Manajemen masalah.

Lan pungkasanipun, sampeyan bisa nggunakake piranti lunak online kanggo riset tembung kunci profesional kanggo bisnis Amazon..Kanggo tujuan kasebut sampeyan bisa nggunakake piranti kaya mengkono minangka Google Keyword Planner (bakal nyedhiyani sampeyan kanthi ora persis data sing luwih adhedhasar panelusuran Google); Keywordtool.io (kaya Google Keyword Planner lan nyedhiyakake saran tembung kunci khusus kanggo Amazon); Jungle Scout (alat iki bisa nyedhiyani data sing nuduhake tembung kunci sing nggawe paling dodolan).

  • Carane nggawe kata kunci miturut daya saing? Minangka ngerti, Amazon minangka pasar sing kompetitif banget, ing ngendi istilah-istilah sing dipérang dadi siji, lan tugas utamané yaiku kanggo nyingkirake pak. Sampeyan kudu nggoleki istilah nggoleki sing luwih dhuwur kanthi daya saing sing kurang. Nanging, ora tugas gampang kanggo nggoleki tembung kasebut lan, sayangé, apa wae alat penelitian online profesional bisa nyedhiyani sampeyan. Mulane sampeyan kudu sabar lan terus-terusan nemoni wong kanthi manual.

    • Carane ngalahake pesaing niche pasar sampeyan?

    Sampeyan bisa nyenengake ora akeh, nanging isih ana sing bener. Cara sing paling apik kanggo ngalahake pesaing niche Amazon yaiku kanggo lali bab mau. Sampeyan kudu sijine sepasang blinders lan maju. Aja ngukur dhewe karo standar liyane lan mikirake tujuan bisnis sampeyan. Nanging, ora ateges sampeyan kudu nglirwakake saingan sampeyan. Iku cukup kanggo ngerti ing ups lan mudhun, lan wektu kanggo wektu borrow kasus marketing sing digunakake. Nanging, kanggo atiku, luwih becik kanggo nglampahi wektu ngembangake strategi pemasaran Amazon dhewe.

    Pikiran final

    Pandhuan optimasi cendhak iki bakal mbantu sampeyan nindakake kanthi apik ing Amazon lan mbudidaya penting sing dibutuhake kanggo ngrigawake Amazon sing sehat. Nanging, sampeyan kudu nyoba njaga keseimbangan antarane njupuk formula mudhun lan isih unik lan kreatif. Mulane gunakake apa sing sampeyan wis produktively lan sijine sawetara efforts saben menyang optimization listing Amazon. Lan asil bakal mbuktekaken apa sing kudu dadi.

December 13, 2017