Back to Question Center
0

Carane ngoptimalake listing Amazon kanggo SEO cara sing paling apik?

1 answers:

Apa listing Amazon sampeyan kudu dioptimalake SEO?

Nalika pasar e-commerce sing akeh banget iki dikenal nduweni luwih saka 488 yuta produk, akeh macem-macem panuku sing nggolek barang sing ana ing kana. Mulane kanggo njaluk ngelingi liwat ana listing Amazon sampeyan kudu SEO-optimized uga. Yen ora, item sampeyan sing didol ing Amazon ora bakal bisa narik kawigaten para panuku sing nyata, kan?

Dikembangake ing umum, ana sawetara faktor utama sing bisa mbantu panyedhiya produk luwih apik ing panelusuran Amazon. Punika ingkang utami ndadekake saben listing Amazon dioptimalkan kanggo SEO kanthi lengkap:

  • Optimasi item individu dening bagean listing inti, kayata Product Title, Product Description, lan daftar Poin Bullet;
  • Review Customer count lan frekuensi saka generasi utawa / lan revisi ditangani kanthi manual;
  • Rata-Rata Konversions (menawa, akeh pengunjung listing padha diowahi menyang para panuku nyata);
  • Jumlah sing bener didol, lan frekuensi tawaran sukses diwilang kanggo Daftar Produk dhewe.

    Tier One: Riset Competitive

    Iku ora-brainer , nanging bakal dadi apik kanggo mbedakake produk sampeyan - mung ngetung ing paling ceruk niche utawa kategori sing paling cedhak kanggo ndeleng apa sing digunakake kanggo apa, lan apa sing kudu nyingkiri kanthi bebarengan. Dadi, nglakokake riset kompetitif sethithik minangka panggonan sing becik kanggo sampeyan duwe kickstart karo Amazon listing SEO. Ing bab iku sampeyan ora perlu nggolek penjual ndhuwur ing niche utawa kategori produk. Sampeyan luwih apik fokus ing judhul prodhuk, deskripsi produk lan daftar bullet points sing digunakake dening mungsuh paling sukses ana ing kana. Nglakoni mangkono, sampeyan bakal oleh ide sing kuat lan wawasan sing penting kanggo tembung kunci lan frase sing bakal ditampilake sing paling apik. Kanggo entuk pemahaman sakabèhé saka kaluwihan competitive paling apik sing dipigunakaké déning saingan pasar paling cedhak, sampeyan bisa migunakake sawetara pambantu online kaya Google Keyword Planner (riset dhasar kanggo kata kunci sing relevan), Cakupan (riset kompetitif kanthi saran prasaja sing apik banget sing dicekel langsung saka pesaing listing produk), uga Keyword Inspector (kabeh toolkit kanggo ndeleng persis tembung kunci sing paling sampeyan pangkat pesaing kanggo).

    Tier Two: Riset Prasaja Siyaga

    Sawise sampeyan entuk gambaran gedhe saka listing Amazon, SEO ditangani dening musuh sampeyan ana ing kana, riset tembung kunci dhewe. Aku saranake miwiti karo mbentuk daftar priksa utama tembung kunci sing paling relevan lan frase long-buntute liyane sing kerep digunakake dening wong sing golek aktif sing aktif kanggo panelusuran produk. Bab sing paling umum, panganggo singa saka kedhaftar sing nggawe tumbas ing Amazon ora bener teka ing kono mung kanggo nelusur. Maksudku sing padha biasane teka nang Amazon wis entuk item tartamtu. Dadi, kabeh sing perlu kanggo ngidini bar telusuran mau kanggo tujuan kasebut. Mulane milih istilah sing bener yaiku mbokmenawa minangka bagian paling penting saka kabeh sing dilakoni. Kanggo ngrampungake tugas, aku nyaranake mlaku riset kunci dhewe nggunakake salah sijine perangkat lunak lan kerangka kerja sing ditrapake khusus: Skope, AMZ Tracker, Smasher Unicorn, Words Merchant, etc. Kabeh mau digunakake-bukti, dadi mung bener nganti sampeyan arep milih sing dipilih.

December 13, 2017
Carane ngoptimalake listing Amazon kanggo SEO cara sing paling apik?
Reply