Back to Question Center
0

Sampeyan bisa nuduhake kula carane ngrampungake SEO produk SEO Amazon sandi?

1 answers:

Akeh pemasar konten percaya yen manawa item sampeyan kasil ditemokake dening pembeli e-commerce aktif, kabeh babagan deskripsi produk Amazon SEO kudu wis ana ing panggonan. Nanging sayang, dheweke salah. Mesthi, yen sampeyan nggarap daftar produk supaya bisa dioptimalake kanthi luwih apik lan luwih "ditemokake" kanggo pangguna urip - sampeyan paling mungkin wis entuk dalan kanggo nggayuh penjualan liwat ing kono. Nanging babagan sing kaya SEO tradisional, nyetel pancing kanggo narik kawigaten para pelanggan potensial sing tambah apik, nanging mesthi ora cukup kanggo sampeyan kanggo urip ing kompetisi pasar potong kasebut. Lan ing kene persis nalika deskripsi produk Amazon SEO teka menyang play! Ngisor iki aku arep nuduhake sampeyan carane nggawe deskripsi sing apik banget lan ndelikke perhatian sing mung ngijini sampeyan narik pengunjung liyane menyang dhaptar produk.

Amazon - Tips & Trik

Langkah siji: Judhul Tags

Nalika paling saka tag judhul (contone on blog) mung mbatesi kesempatan kanggo ngetik tembung kunci judhul, produk SEO Amazon ngetokke lawang kanggo kabeh 500 karakter. Dadi, nduwe kamar gedhe kuwi, sampeyan bebas nggunakake nganti nganti 500 karakter sok-sok nyelehake kunci target utama ing kana. Iku tegese bakal ora ana masalah kanggo pas karo kombinasi kata kunci long-buntute kanthi potensial sing bisa menang.

Langkah loro: Title Product Compelling

Ing kabeh kategori produk ing Amazon, produk bisa ditempelake kanthi irah-irahan sing diidinake nganti 200 karakter kalebu spasi. Lan sayang, ora ana aturan khusus ing kana. Mulane mung sampeyan bisa nindakake iku kanggo nindakake riset kompetitif lan entuk urutan judhul sing paling apik sing dirancang khusus kanggo kategori produk sampeyan. Aku saranake nyoba alat online Jungle Scout kanggo mbantu sampeyan. Mangkono, aja lali yen saben tembung ing judul produk kudu dikapitalisasi, lan kabeh nomer kudu ditulis nganggo angka. Langkah 3: Clean & Clear List of Bullets

Kabeh wong seneng nggolek kabeh informasi sing dibutuhake ditampilake kanthi daftar resik lan jelas bullet. Lan tumbas Amazon ora kalebu ing aturan kasebut. Mulane sampeyan kudu mriksa kaping pindho kanggo nggawe manawa peluru sampeyan nampilake kabeh fitur produk sing sampeyan tawar sing didol kanthi cara sing kompak lan ringkes. Ing tembung liyane, kabeh kalebu ing panjelasan peluru kudu ringkes nanging isih lengkap informatif supaya bisa nutupi ringkesan item kabeh mung ing marketing.

Langkah kaping telu: Panggilan kanggo Tindakan (CTAs)

Mesthine, sampeyan mesthi ora bakal duwe dhaptar produk sing diisi karo akeh panggunaan promosi kanthi cepet, kayata "tuku saiki" menehi hasil, dll. Kajaba sampeyan pengin katon kaya spam. Nanging, nimbang nyelinehake daftar sampeyan karo sawetara CTAs sing bermanfaat kanggo nuntun pelanggan sampeyan sing ora dikepenggo menyang checkout mlebu.

Langkah Lima: Ngganti Gambar Nggoleki Penjualan Panjenengan

Iku bisa uga katon kaya ora otak, nanging wektu sing lawas nalika sampeyan bisa dadi bakul sukses ing Amazon karo mung siji gambar sederhana kanggo listing produk wis ilang. Maksudku sampeyan arep menehi pengunjung gambaran lengkap babagan item sampeyan ing Advertisement - nuduhake saka macem-macem ngarep lan nyedhiyakake pilihan zoom kualitas kanggo mriksa sanajan rinci tiniest. Sawise kabeh, video sing interaktif sing nduduhake prodhuk sampeyan bakal entuk manfaat ora mung kanggo pengalaman panganggo sing apik, nanging usaha sakabèhé ing SEO produk SEO sukses.

December 13, 2017
Sampeyan bisa nuduhake kula carane ngrampungake SEO produk SEO Amazon sandi?
Reply