Back to Question Center
0

Sampeyan bisa menehi kula Brief Amazon SEO waé?

1 answers:

Sadurunge apa wae, ayo miwiti kursus Amazon SEO singkat kanthi njupuk pemahaman lengkap saka algoritma pencarian A9 lan faktor utama sing digunakake kanggo nemtokake posisi peringkat individu ing panelusuran produk. Dadi, cara kerjane? Dienggo ing umum, proses iki cukup prasaja. Kaping pisanan, algoritma pencarian Amazon narik kabeh asil sing cocog sing cocog karo pitakonan tembung kunci sing sampeyan nggoleki. Kanthi tembung liyane, Amazon menehi daftar gedhe saka daftar produk sing relevan sing ditampilake minangka katalog massal siji. Sabanjure, iku ngelasake asil panelusuran sing akeh lan nglebokake wong ing relevancy lan urutan prioritas supaya kabeh khusus disesuaikan kanggo saben request panelusuran produk disesuaikan. Kabeh katon jelas saiki, bener? Dadi, waktune cepet mlaku-mlaku liwat dhasar Amazon SEO dasar lan nliti kabeh faktor peringkat utama kanthi ringkes - oculus ray-ban clubmaster.

Cepet Amazon SEO Course - A9 Ranking Algoritma

Lan saiki ayo miwiti kursus SEO Amazon kita karo sawetara aturan dhasar sing kudu dikenal dening saben pedagang sade ana. Maksudku, yen telung statement kasebut minangka wigati banget nalika nerangake optimasi panelusuran produk ing Amazon. Dadi, aku saranake maca mau kaping pindho, mung kanggo mesthekake kabeh babagan algoritma peringkat A9 cetha.

1. Amazon tansah utamane fokus ing skor maksimum RPC (sebaliknya, Revenue Per Customer).

2. Amazon tetep nglacak saben tumindak sing ditindakake ing sembarang halaman platform, uga saben klik digawe dening pembeli aktif nggoleki produk sing dibutuhake ana ing kana.

3. A9 Amazon sing dimaksud kanggo nggawe data statistika sing dilacak kanthi netepake tujuan utama - jumlah maksimum RPC.

Tiga Faktor Peringkat Utama

Sawise kita wis entuk kabeh sing ana ing algoritma A9, waktune kanggo nggoleki faktor peringkat utama sing digunakake kanggo nemtokake posisi jabatan individu kanggo saben item sing didol . Lan ana telung kategori peringkat Amazon sing penting, kayata:

  • Konversi Tingkat - kategori iki nyakup kabeh faktor sing dianggep dening Amazon minangka sing duwe impact babagan statistik sacara umum tarif konversi. Antarane liyane, faktor konversi kategori iki utamane nyedhiyakake pricing produk, review pelanggan, lan kualitas konten visual (kayata gambar produk lan video).

  • Relevansi - faktor iki tansah revolving utamané watara judhul produk lan gambaran produk. Kaya ing kasus karo langkah pisanan sing dijupuk dening algoritma A9, kabeh asil sing relevan bakal ditarik supaya bisa didaftar miturut istilah sing ditemtokake utawa request tembung kunci buntut.
  • Kepuasan Pelanggan lan Penylametan - yaiku faktor kunci sing mbukak dalan menyang RPC maksimum ing Amazon. Saliyane, Amazon mung nggawe paling apik kanggo nggawe paling metu saka saben pelanggan. Nggawe pembeli luwih seneng supaya padha bola-bali teka maneh kanggo njupuk deal liyane - kene apa Amazon wis nggawe dhuwit. Faktor peringkat kategori iki utamane kanggo ngarahake umpan balik bakule lan metrik ODR (kayata, Order Defect Rate).
December 13, 2017