Back to Question Center
0

Carane nggawe saran kunci sing relevan kanggo ngapikake Amazon SEO?

1 answers:

Pedagang online, sing mung miwiti ngembangake bisnis ing Amazon, kudu ngerti prabédan antarane kabijakan browsing ing Amazon lan Google. Amazon sakabèhé béda karo mesin telusur liyané amerga kabèh sistem peringkat didhasaraké ngoptimalake revenue Amazon. Kajaba iku, sistem panelusuran iki mung dirancang kanggo panalitiyan produk. Mulane kedhaftar luwih cenderung ngetik query "produk-sentris" menyang Amazon. Padha sumurup, yen sistem Amazon bakal nyedhiyani sing paling cocog karo produk query sing bisa dituku ing sawijining klik. Tegese yen sampeyan nggunakake data volume panelusuran Google AdWords kanggo saran tembung kunci Amazon, ora mungkin sampeyan bakal njupuk pilihan tembung kunci akurat sing bakal nambah rangkeng rangking kanggo produk sampeyan - polar fitness tracker.

Iku arang banget efektif kanggo nggawe riset kunci lengkap ing baris ngisor kampanye optimasi Amazon. Dhaptar istilah telusuran sing relevan lan dhuwur bakal langsung ndadékaké penjualan lan nambah pangkat produk ing Amazon SERP. Mulane njupuk wektu kanggo nindakake riset tembung kunci komprehensif SEO kanggo produk sampeyan bakal mbuktekaken dadi banget terkenal kanggo dhasar sampeyan. Saran tembung kunci SEO SEO kanggo produk-produk anyar

Ing ngisor jejaring kampanye optimasi sampeyan, sampeyan kudu nemokake saran tembung kunci SEO sabisa. Rekomendasi iki kudu cocog pitakon panelusuran pelanggan potensial sampeyan. Yen sampeyan gagal nindakake riset tembung kunci sing apik ing awal kampanye optimalisasi, produk sampeyan ora bakal ditampilake ing kabeh asil panelusuran Amazon kanggo kueri kasebut.

Nalika sampeyan ana ing tahap awal promosi produk sampeyan, sampeyan kudu nggoleki istilah-istilah sing dipikir para saingan pasar sing nyoba kanggo pangkat. Sampeyan bisa nyetrap tembung kasebut lan nyinkronake kanggo tujuan bisnis sampeyan..Sampeyan bisa nindakake kanthi manual utawa kanthi bantuan alat panelusangan otomatis keyword kaya Alat Keyword Amazon, Semalt Amazon SEO, utawa Sonar. Kabeh sing perlu kanggo nyalin lan nempel ASIN produk pesaing menyang bar telusur Reverse ASIN. Sawise kuwi, sampeyan bakal entuk dhaptar kata kunci TOP sing sampeyan nggunakake pesaing niche. Sawise iku, sampeyan kudu ngurutake istilah-istilah sing relevan kanthi volume telusuran kanggo nggoleki varian paling efektif kanggo promosi listing Amazon panjenengan.

Iku cara sing efisien kanggo ngebor menyang daftar istilah sing relevan kanggo produk sampeyan. Piranti panaliten paling kunci nuduhake perkiraan volume telusuran kanggo saben tembung kunci sing dipilih. Data iki bakal mbantu sampeyan kanggo njaluk katrangan sing paling apik babagan istilah sing relevan sing bakal digunakake kanggo optimasi listing Amazon.

Iku cukup kanggo mbayar manungsa waé tartamtu kanggo tembung kunci long-buntut amarga padha kurang competitive lan bisa nyedhiyani sampeyan luwih kemungkinan kanggo nambah kesadaran account ing Amazon. Menapa malih, tembung punika gadhah tingkat konversi ingkang langkung inggil lan tingkat biaya per klik ingkang langkung murah. Siji liyane manfaat saka tembung long-buntut punika sing nlusup digunakake karo tujuan panelusuran luwih spesifik. Mulane kanthi kalebu tembung kunci long-buntut sing relevan ing judhul, deskripsi lan bullet points, sampeyan bakal narik kawigaten luwih akeh lalu lintas sing dikonversi menyang listing sampeyan.

Nyoba supaya ora ana tembung-tembung sing bisa ditemokake minangka hadiah Amazon sing mung siji lan unik.

December 13, 2017