Back to Question Center
0

Carane nggawe sistem pelacakan Amazon dhewe?

1 answers:

Nduwe peringkat dhuwur produk ing Amazon iku kesempatan sing apik kanggo ngedongkrak dodolan amarga luwih akeh pelanggan potensial bakal nemokake produk nalika nelusur situs kasebut. Kanggo pangkat sukses ing Amazon, sampeyan kudu terus nglacak posisi sampeyan lan ngerti persis cara algoritma panelusuran Amazon.

Ana 21 peringkat peringkat produk Amazon. Kabeh elemen kasebut bisa dibagi dadi konversi, relevansi, lan algoritma kepuasan pelanggan. Faktor konversi kalebu pangkat penjualan, review pelanggan, pitakonan sing dijawab, ukuran gambar lan kualitas, rega, produk induk-anak, wektu ing kaca, tingkat bouncing lan kelengkapan listing produk.

Kita pirembagan sawetara faktor tingkat konversi Amazon paling penting sing kudu dilacak kanggo ngedongkrak penjualan:

Pangkat Sales iku faktor peringkat paling penting sing nyebabake posisi produk sampeyan ing Amazon SERP - kelley blue book commercial vans. Dodolan luwih akeh nyebabake peringkat sing luwih dhuwur, lan peringkat sing luwih dhuwur nyebabake luwih akeh. Pangkat penjualan Amazon utawa ing pawarta liya Pawarta penjual Amazon paling apik yaiku carane prodhuk tartamtu sing larang dibandhingake karo produk liyane ing kategori padha. Penjual mbayar manungsa waé kanggo metrik iki kanggo mriksa carane cepet produk bisa didol ing platform dagang iki. Pangkat iki bisa ditemokake ing bagean rincian produk saka kaca produk paling Amazon.

  • Umume feedbacks

Liyane faktor peringkat Amazon sing kudu dijupuk akun iku feedbacks customer. Loro-lorone nomer lan kualitas dijupuk dening Amazon kanggo nemtokake pangkat produk. Menehi review liyane sing luwih dhuwur, sampeyan bakal peringkat ing kaca asil panelusuran Amazon lan sabanjuré t21 Amarga peringkat faktor produk klien potensial liyane sing bakal narik kawigaten.

  • Pitakonan sing ditandhani

Kanthi njawab pitakonan kabeh pengguna, sampeyan bakal nuduhake sikap Amazon kanggo platform iki, lan kanggo bisnis sampeyan ing umum. Menapa malih, ndadosaken pelanggan langkung setia dhateng merek panjenengan. Pitakonan sing dijawab kacathet ing TOP saka kaca produk lan muter bagian penting ing konversi.

  • Ukuran lan kualitas gambar
  • Kanggo nggawe kampanye optimasi sing menang, sampeyan kudu ngetutake pedoman gambar Amazon. Sampeyan kudu ngunggahaké kualitas lan foto langsung saka produk sampeyan kanthi ora nyimpen plagiarisme lan gambar saka Google. Sampeyan kudu nggunakake gambar berkualitas tinggi minimal 1,000 × 1,000 piksel. Menapa malih, sampeyan kedah nyedhiyakake pelanggan kanthi kesempatan nggedhekake gambar panjenengan.

    • Price

    Sampeyan kudu duwe rega sing kompetitif ing produk sampeyan kanggo nambah dodolan lan narik kawigaten luwih akeh pelanggan potensial. Menapa malih, punika faktor Kotak Buy sing pinunjul. Yen sampeyan ora bisa nyedhiyakake pelanggan potensial karo rega sing cukup, sampeyan bisa nyedhiyani paling gratis.

    • Wektu ing kaca lan tingkat pentas

    Sistem peringkat Amazon mirip Google. Bots Amazon uga menehi perhatian marang wektu rata-rata pangguna sing nyedhiyakake listingmu lan mriksa tingkat sing luwih gedhe saka kaca sampeyan kanggo nemtokake pangkat produk sampeyan.

    • Ngatasi informasi produk

    Panjenengan daftar produk kudu cukup lengkap kanggo pangkat luwih dhuwur ing kaca asil panelusuran. Mulane sampeyan kudu nyoba ngisi saben lapangan kanggo menehi pelanggan potensial karo pengalaman panelusuran sing paling apik.

    December 8, 2017