Back to Question Center
0

Endi kanggo nindakake aksi karo strategi SEO kanggo Amazon kanggo pangkat apik saka dina siji?

1 answers:

Saben-saben kita nggoleki tembung kunci tartamtu ing Amazon, ana dhaptar produk sing biasane muncul kanggo kita. Lan kita kabeh ngerti yen kabeh konversi sing bener bisa diukur (lan pungkasane - dodolan) bisa digawa mung dening produk sing dicathet paling ora ing telung kaca pisanan (ora kanggo nyatake yen kemajuan nyata perlu nampilake kasedhiyan sampeyan ing ndhuwur-10 asil panelusuran ). Dadi, nggarap strategi sing tepat ing SEO kanggo Amazon bisa uga nggoleki tugas banget, utamane ing pandang sepisanan. Untunge, platform pameran online paling gedhe ing dunya iki mung kanggo nawakake pengalaman panganggo sing paling apik kanggo para panonton sing wiyar ing skala global - sigelei fuchai duo 3. Amazon wis nindakake tugas kanthi apik - ngusulake produk sing bener lan menehi lampu ijo kanggo mbukak kompetisi pasar. Sawise kabeh, iki nggawe urip luwih gampang kanggo luwih saka 80 yuta pendhita sing metu ana.

Temtunipun kathah panyeratan ingkang ageng dipunpendhet dening aturan aturan dhasar piyambak. Mulane bakal dadi tugas sing bisa dikelola kanthi gampang - kanggo ngalih kanthi becik saka dina siji - diwenehake manawa sampeyan ngerti aturan game lan didukung karo strategi sing disesuaikan ing SEO sing dirancang kanggo Amazon. Kanthi algoritma A9, Amazon utamane main taruhan ing telung faktor utama sing dikenal minangka relevansi, tingkat konversi, lan otoritas produk. Mangkono, ing ngisor iki aku bakal nyorot sampeyan sawetara wilayah inti kanggo njupuk tindakan karo SEO kanggo Amazon lan pangkat apik saka awal sampeyan sampeyan nyimpen dropshipping - ayo mulai karo relevansi lan dandan konversi tingkat.

Tier One: Product Page Relevance

Iku unsur utama lying dhasar dhasar kanggo peringkat produk. Mulane aku nyaranake mlaku strategi sakabèhé ing SEO kanggo Amazon sing ngubengi aspek-aspek ing ngisor iki (menehi wong prioritas paling kuat yaiku MUST - mung njupuk kanggo diwenehake).

Lingkungan utama Relevance ing SEO kanggo Amazon. Optimization Title (ora kaya Google, Amazon mbukak lawang kanggo sapa wae, malah nganiaya, nyiptakake eksperimen karo kunci utama lan frase kunci ing judhul produk);
  • Poin Bullet lan Descriptio (kabeh sing perlu ing kene mung kanggo isi Kotak Buy, aja lali nambah poin utama sing bener);
  • Brand lan Produsèn (kanthi cetha);
  • Kategori lan Sub Kategori (mung priksa manawa bisa gabung karo kategori tengen, kajaba sampeyan pengin produk sampeyan katon ing kategori salah);
  • Istilah panelusuran (ngisi lima kothak sing cocog karo tembung kunci target utama, supaya nggunakake kagiyan sing padha kaping pirang-pirang - luwih apik sampeyan gunakake nganggo kata kunci LSI);
  • URL (mikir banget sadurunge nggawe query URL kanggo kaca produk, mbayar manungsa waé cukup kanggo entuk kabeh sing wis ana - Amazon wis digunakake kanggo nemtokake listing lan relevansi nlusur sawise kabeh).
  • Tier 2: Konversi Rate Improvement

    Yen sampeyan pengin produk sampeyan ketemu customer njaluk paling apik cara sampeyan - sampeyan kudu nggawe rekomendasi Amazon sampeyan kanggo pamirsa sing luwih akeh nggoleki pembeli. Dadi, ana korelasi sing tikel loro ing antarane tingkat konversi lan kapentingan customer (kalebu sing kanggo Amazon dhewe).

    Wilayah inti kanggo ngapikake CTR lan strategi SEO kanggo Amazon:

    • Penjualan dhuwur tansah tegese peringkat ing asil panelusuran nang endi wae ing ngarep;
    • Ulasan pelanggan lan promosi email (contone, nggunakake alat online AMZDiscover kanggo target pelanggan potensial sing bener);
    • Pitakonan lan Jawaban bagean;
    • Gambar cerah menehi gambaran gedhe saka webshop sampeyan;
    • Reregan kompetitif;
    • Rate Bouncing lan Rata-rata Wektu per Visit uga ngganggu konversi sampeyan, elinga.
    December 8, 2017