Back to Question Center
0

Carane nerangake rahasia saran Amazon?

1 answers:

Yen sampeyan wis tuku apa-apa ing Amazon, sampeyan kudu sok dong mirsani rekomendasi kasebut. Kayata, produk paling laris utawa rega paling apik ing sasi kasebut. Sampeyan kudu nyadari yen saran Amazon iki ora ana sesambungan karo. Iku adhedhasar sawetara metrik lan data statistik. Sistem rekomendasi sistem ritel global iki didhasarake miturut jumlah unsur sing prasaja - apa sing wis dibukak dening pengguna ing Amazon, produk sing ana ing sawijining toko dhuwit maya, dhaptar pesenan, paling akeh produk sing apik ing pasar niche, lan faktor liyane. Algoritma rekomendasi iki disebut "item kanggo item penyaring kolaboratif - slatted wooden chairs." Umumé, mekanisme saran iki serves kanggo ngatur pengalaman browsing kanggo ngasilake pelanggan akeh banget.


Amazon pertumbuhan wutah langsung gumantung ing cara Amazon wis Integrasi saran menyang kabeh aspek proses panuku saka panemuan produk kanggo checkout.

Minangka perwakilan Amazon ngendika: "Misi kita kanggo nyenengake para pelanggan kanthi ndadekake dheweke bisa nemokake produk sing apik. Kita pracaya iki kedadean saben dina lan iku paling gedhe metrik kita sukses. "

Liyane ngomong, Amazon menehi rekomendasi liwat email. Sing paling apik yaiku email kasebut katon pribadi sanajan nomer panampa bisa. Email Amazon didhasarake marang tuku lan njelajah perilaku pangguna.

Kecuali nyaring akurasi rekomendasi kasebut, Amazon terus-terusan nemoni cara-cara anyar kanggo nggayuh pembeli reguler. Amazon wis wiwit ngedol produk sing sadurunge didol kanthi massal sing banget larang biaya kanggo kapal individu. Pelanggan bisa ngirim item kasebut nanging mung yen rega tuku total luwih dhuwur tinimbang $ 25. Produk kasebut bisa dianjurake kanthi aktif yen sawijining prentah ngliwati bates rancang.

Sabanjure, para penjelajah Amazon supaya produk luwih akeh nggawa keuntungan luwih gedhe marang Amazon.

Carane mesin cadangan Amazon karya?

Ana akeh diskusi ing topic iki ing web, lan kabeh pedagang mikir kanthi beda. Ayo kita uga ngomong sawetara tembung menyang pitakonan iki.

Amazon item-kanggo-item nyaring kolaborasi nandha ratus ewu pelanggan lan produk. Iku ngasilake rekomendasi kualitas kanthi nyata.

Penyaringan Amazon cocog karo saben produk sing dituku lan dirating karo produk sing padha. Ing tahap kapindho, cocog karo produk identik dadi dhaptar rekomendasi kanggo pangguna.

Amazon saran sistem iku cara efisiensin nggawe pengalaman belanja pribadi kanggo saben customer sing mbantu Amazon nambah rata-rata Nilai order lan MediaWiki kui saka saben customer.

Minangka statistik resmi Amazon nuduhake, sistem saran bisa dianggo. Minangka perusahaan sing dilapurake, rata-rata angka penjualan wis meningkat dadi $ 12,83 milyar sajrone kuota fiskal kaping loro, saka $ 9.9 milyar sajrone pungkasan taun sing padha. Pendapatan dhuwur Amazon kanggo taun sadurunge nuduhake manfaat dhuwur saka rekomendasi Integrasi ing kabeh tahapan proses mundhut.

December 8, 2017