Back to Question Center
0

Layar Paling Kuat Ngiringké Piranti Miturut Semalt

1 answers:

Ngikik layar, uga dikenal minangka scraping web, teks, gambar lan jinis isi liyane saka macem-macem situs. Para ahli sing nulis program kasebut kudu nangani akeh klien saka kabeh negara, sebabe dheweke wis ngembangake macem-macem alat penambangan data kanggo ngilangi data paling apik. Malah sawetara perusahaan sing paling gedhe lan kondhang ing donya nduweni aksine alat gawe scraping kanggo mbutuhake data migunani saka internet - appraiser business certified. Sisih paling apik yaiku program kasebut bisa digunakake saben dina, saben minggu, utawa saben wulan tanpa masalah. Nggunakake sawetara program utawa piranti scraping ing omah, sampeyan bisa ngemudine data saka situs web sing beda-beda lan nyedhiyakake kanggo pelanggan ing format apa wae. Alat scraping iki wis dikembangake nganti pirang-pirang taun lan saiki bisa nangani akeh situs web ing sawijining wektu. Nggunakake, sampeyan bisa nangani pirang-pirang proyèk lan ngekstrak minangka akeh situs sing pengin. Menapa malih, sampeyan bisa nyimpen data sing ditemokake ing format API utawa CSV.

Alat Panelusur Layar sing bisa ngirit saraf lan wektu

Piranti scraping layar ing ngisor iki bakal nylametake wektu lan energi sampeyan biasane nglampahi ekstraksi data:

(18 ) 1. Uipath

Uipath minangka alat sing sampurna kanggo ngreksa sembarang jinis kaca web. Sawetara fitur utamane yaiku extraction data, navigasi kaca, ngusap file PDF lan ngedownload flash kanggo njaluk asil sing dikarepake. Uipath ora mung babagan scraping layar; alat iki bisa digunakake kanggo ngatur lan ngatur data loro offline lan online. Sampeyan bisa njaluk entuk manfaat saka sawijining wangun ngisi tombol, tombol klik utawa pilihan navigasi..Data kasebut bisa disimpen ing format SilverLight, HTML lan JavaScript.

2. Kimono

Iku liyane program scraping layar kuat lan apik tenan. Sampeyan bisa nyimpen ton data lan ngatur kanggo nggunakake offline. Sampeyan kanthi cepet bisa nginstal bookmark bookmark Kimono lan ngowahi data sing ora direktrin menyang format CSV utawa JSON.

3. Scraper Layar

Scraper Layar yaiku jeneng piranti lunak sing bisa nindakake macem-macem tugas bebarengan. Nanging, mbutuhake pangguna kanggo nduweni ketrampilan program dasar, mula iku ora dadi pilihan sing tepat kanggo non-programmer. Sampeyan kudu miwiti program, nambah proxy lan miwiti nganalisa data saka macem-macem situs web. Format file sing biasane ndhukung yaiku HTML, Javascript, Txt, Excel, lan CSV.

Kesimpulan:

Pengikisan layar minangka salah sawijining teknik migrasi data sing paling penting. Iku mbisakake kita supaya nggunakake aplikasi modern paling apik. Iku aman kanggo ngomong yen ana macem-macem teknik kanggo nggawe lan nyimpen data, nanging ora ana sing luwih apik tinimbang piranti scraping layar. Sisih paling apik sing lunak iki bisa dianggo karo kabeh browser web, kalebu Chrome, Firefox lan Internet Explorer. Sampeyan uga bisa diintegrasi karo teknologi Flash lan Silverlight, uga aplikasi perusahaan kayata Siebel, PeopleSoft, lan SAP.

December 8, 2017