Back to Question Center
0

Semalt Nerangake Cara Scrape Data Nggunakake Lxml Lan Panyuwunan

1 answers:

Nalika teka menyang marketing isi, diabaikan. Uga dikenal minangka ekstraksi data web, scraping web minangka teknik optimasi search engine sing digunakake dening blogger lan konsultan marketing kanggo ngekstrak data saka situs web e-commerce. Ngikik situs web ngidini wong sing bisa ngakses lan nyimpen data ing format sing bermanfaat lan nyaman.

Paling situs web e-commerce umum ditulis ing format HTML, sing saben kaca kalebu dokumen sing apik. Nemokake situs sing nyedhiyani data ing format JSON lan CSV rada angel lan rumit - mongodb report. Iki ngendi ekstraksi data web teka. Kaca scraper web mbantu para pemasar kanggo narik data saka macem-macem sumber utawa siji lan nyimpen ing format sing gampang dianggo.

Peran lxml lan Panyuwunan data scraping

Ing industri marketing, lxml biasa dipigunakaké déning blogger lan para pemilik situs web kanggo ngekstrak data kanthi cepet saka macem-macem situs web . Ing sawetara kasus, lxml mbutuhake dokumen sing ditulis ing basa HTML lan XML. Webmaster nggunakake panjalukan kanggo nambah kabisan data sing diekstrak saka kaca web scraper. Panyuwunan uga nambah kacepetan sakabèhé sing digunakake dening scraper kanggo ngekstrak data saka sumber siji utawa luwih.

Cara ngetokake data nggunakake lxml lan panjalukan?

Minangka webmaster, sampeyan bisa kanthi gampang nginstal lxml lan requests kanthi nggunakake teknik nginstal pip..Gunakake data sing kasedhiya kanggo nompo kaca web. Sawise entuk kaca web, gunakake kaca scraper web kanggo ngekstrak data nggunakake modul HTML lan nyimpen file ing sawijining wit, sing umum dikenal minangka Html.fromstring. Html.fromstring ngarepake webmaster lan pemasar kanggo nggunakake bita minangka input supaya luwih dianjurake nggunakake kaca page.content tinimbang page.text

Struktur wit sing apik banget penting nalika ngetrapake data ing wangun modul HTML . Cara milih CSSSelect lan XPath biasane digunakake kanggo nemokake informasi sing diekstrak dening kaca scraper web. Utamane, webmaster lan blogger kudu nggunakake XPath kanggo nemokake informasi babagan file sing wis disusun kaya HTML lan XML.

Piranti sing disaranake liyane kanggo nemokake informasi nggunakake basa HTML kalebu Inspektur Chrome lan Firebug. Kanggo webmaster nggunakake Inspektur Chrome, klik tengen ing elemen kanggo disalin, pilih 'Inspect element' pilihan, 'nyorot script elemen, klik-tengen elemen kasebut, banjur pilih' Salinan XPath. '

Ngimpor data nggunakake python

XPath minangka unsur sing paling akeh digunakake ing situs web e-commerce kanggo nganalisa deskripsi produk lan tag rega. Data sing diekstrak saka situs kanthi nggunakake kaca scraper bisa gampang ditafsirake nggunakake Python lan disimpen ing format sing bisa dibaca manungsa. Sampeyan uga bisa nyimpen data ing lembaran utawa file pendaptaran lan bareng karo komunitas lan webmaster liyane.

Ing industri marketing saiki, kualitas konten sampeyan akeh. Python menehi pemasar kesempatan kanggo ngimpor data menyang format sing bisa diwaca. Kanggo miwiti analisis proyek sampeyan, sampeyan kudu milih pendekatan sing arep digunakake. Data sing digunakne kasedhiya ing macem-macem formulir mulai saka XML kanggo HTML. Cepet nganggo data kanthi nggunakake kaca scraper lan panjalukan kanthi nggunakake tips kasebut ing ndhuwur.

December 8, 2017