Back to Question Center
0

Apa piranti ranging Amazon bisa mbantu sampeyan miwiti bisnis e-commerce sampeyan?

1 answers:

Sadurunge miwiti nuku staf sampeyan ing Amazon, sampeyan kudu ngerti sawetara aturan dhasar lan strategi kanggo dadi peserta proaktif ing game e-commerce sing kompetitif.

Amazon minangka platform dagang global kanggo pamilik bisnis online kanggo ngembangake basis pelanggan lan ngupgrade revenue bisnis sakabèhé. Nanging, sadurunge sampeyan miwiti lelungan dagang ing platform sing gedhe banget lan bermanfaat iki, ayo njawab sawetara pitakonan babagan dasar platform iki lan temokake sawetara alat pelacak Amazon sing cocok kanggo nyiapake bisnis sampeyan supaya sukses.

Prinsip jual lan peringkat ing Amazon

Nalika panelusurake nglebokake query ing kotak panelusuran Amazon, dheweke entuk dhaptar sing paling cocog kanggo produk query. Banjur navigate menyang salah sawijining kaca produk lan klik ing "nawakake" pranala ing ngisor katrangan produk kanggo mirsani mayoritas proposal sing kasedhiya dening prodhuk iki.

Apamaneh, Amazon nyedhiyakake kedhaftar kanthi kamungkinan kanggo ngrampungake "Kotak Tuku - cursos online fotografia." Miturut data statistik, luwih saka $ 62 milyar penjualan dumadi liwat kothak tuku. Mulane iku penting kanggo ngerti cara kerjane.

Secara umum, buy box iku kertu belanja sing diselehake ing kaca rinci produk ing ngendi pelanggan bisa miwiti proses purchasing.

Ora kabeh produk bisa katon ing Buy Box minangka Amazon mung milih proposisi paling apik ing pasar kanggo nggawe manawa pelanggan bakal tuku. Kanggo menangake Amazon Buy Box, sampeyan kudu nyedhiyani pelanggan kanthi rega paling apik ing pasar, duwe umpan balik sing apik, pengiriman gratis, lan gambar sing berkualitas.

Punika worth ngomong yen iku cukup unrealistic kanggo mikir sing situs sampeyan bakal arep peringkat dhuwur cukup kanggo dadi seller fitur. Sampeyan kudu kerja keras ora mung karo optimasi kaca Amazon nanging uga ing praktik paling apik e-commerce kanggo entuk pelanggan anyar. Faktor sing bisa mangaruhi pangkat halaman produk lan kemampuan kanggo menangake Kotak Buy kalebu:

  • Penentuan harga kompetitif

Iku gagasan Komplek sing nyakup loro biaya produk lan pengiriman . Iku salah siji saka faktor sing paling penting sing ndadekake pangkat lan konversi kaca..

  • Tawaran paling apik

Ndhuwur kanggo TOP, sampeyan kudu menehi pangguna Amazon nganggo penawaran paling apik ing niche pasar sampeyan.

  • Sajarah Penjual Amazon wis ana ing pasar

Pedagang online sing duwe sejarah sing dawa lan positif karo Amazon duwe kesempatan luwih akeh nggoleki panggonan sing paling dhuwur.

  • Nomer lan kualitas review pelanggan

Review online positif liya faktor peringkat ing Amazon. Dheweke duwe pangaruh gedhe babagan nyetir dodolan lan bisa mbantu sampeyan kanggo menangake kothak tuku. Saiki, nalika sampeyan duwe gagasan babagan sistem peringkat Amazon, sampeyan bisa miwiti ngembangake bisnis e-niaga ing platform iki. Nanging, kanggo nyederhanakake lan ngotomatisasi proses iki, sampeyan kudu ngerti sing alat nelusuri Amazon bisa nyukupi kabutuhan bisnis sampeyan.

Alat pelacak profesional profesional profesional

  • Alat kunci pandhuan Amazon
trek pangkat produk kanggo macem-macem tembung kunci sing diangkah. Alat ukur iki bakal mbantu sampeyan nyimpen akeh wektu lan nyedhiyakake sampeyan kanthi asil sing paling akurat. Iku uga bakal menehi sampeyan wawasan banget babagan apa owahan sampeyan wis rampung, ngedol rangking sampeyan utawa ora. Menapa malih, sampeyan saged nglacak posisi pangkat pesaing.

  • Semalt Amazon SEO

Alat iki dirancang kanggo ngapikake kaca Amazon SEO migunakake lalu lintas nyopir menyang kaca produk. Iku mbantu ngunggahake posisi kaca Amazon ing Google SERP lan ngarahake lalu lintas menyang kaca kasebut. Menapa malih, kangge nerasaken langganan Semalt kangge alat punika, sampeyan badhe pikantuk saran tembung kunci ingkang ngasilaken sales, kampanye bangunan link ingkang efektif lan perbaikan peringkat akumulatif.

December 7, 2017