Back to Question Center
0

Apa cukup kanggo miwiti kaca web e-commerce kanggo Amazon sellers?

1 answers:

Akeh pedagang online, utamane sing ngelola bisnis cilik, nggunakake platform dagang Amazon minangka pasar distribusi mung siji. Launching bisnis ing Amazon ora mbutuhake wektu lan investasi dhuwit. Kabeh sing perlu kanggo nemokake produk sing pengin disegani, dhaptar kanggo didol, ngirim menyang Amazon, lan kabeh liyane kanggo sampeyan. Menapa malih, Amazon minangka salah satunggaling platform dagang paling ageng wonten ing web ingkang paling kathah para pangguna miwiti lan ngendhaleni pengalaman shopping - wholesale metal kitchen chairs. Iku tegese sampeyan ora perlu kanggo narik kawigaten saka pangguna menyang bisnis e-commerce. Iku bakal nemokake staf sampeyan minangka standar amarga padha nganggep Amazon minangka sumber web biso dipercoyo sing bisa menehi jaminan. Mulane para pedagang online bisa mbangun pirang-pirang bisnis enem lan pitung tokoh sing musatake kabeh usaha mung ing Amazon. Nanging, gumantung marang tujuan bisnis sampeyan, Amazon bisa ngilangi kabutuhan sampeyan utawa nyegah proses promosi promosi sampeyan. Mulane, iku cukup kanggo nimbang strategi bisnis mati-Amazon.

Ayo kita nguripake statistik saiki. Minangka tokoh kanggo taun anyar nuduhake, jumlah sakabèhé sales ecommerce B2C ana $ 393 milyar. 55% saka jumlah total digawe saka toko kanthi merek, lan kurang saka 45% saka entuk manfaat total ditampa liwat pasar. Panyegelan sing 45% ing pasar ngasilake 36% jumlah sing digawe ing Amazon, 8% ing eBay lan mung 1% ing platform dagang liyane.

Iki statistik nuduhake yen sampeyan duwe hak karo keputusane ngedol produk sampeyan ing Amazon. Kajaba iku, bisa dadi apik kanggo go karo Amazon lan eBay. Nanging, iku durung dadi kesempatan sing paling apik kanggo nggedhekake merek sampeyan ing web..Nanging, meluncurake toko web bisa mbantu sampeyan tuwuh kesadaran merek ing web lan ngedongkrak dodolan ora mung ing Amazon.

Ayo kita rembugan babagan webstore branded bisa nambah halaman penjual Amazon lan apa manfaat sing bisa diduweni saka iku.

Manfaat nglayar webstore branded

    pelanggan potensial looking ing produk sampeyan ing Amazon. Dheweke nemokake kaca produk sampeyan nanging kepengin njaluk katrangan liyane babagan merek lan item liyane sing didol. Mbokmenawa panggon pisanan sing bakal katon yaiku toko web bermerek. Ing kasus iki, situs web sampeyan bakal dadi validasi instan. Iku bakal nuduhake reputasi merek lan validitas bisnis. Paling ora, toko web sampeyan dudu operasi retail ecommerce lengkap; punika sumber utama validasi merek panjenengan. Layanan iki minangka panggonan ing ngendi sampeyan nuduhake crita merek, ngembangake fitur produk lan menehi informasi kontak sing relevan. Toko web kanthi brande yaiku MUST, yen sampeyan nyimpen barang-barang sing terkenal lan mahal kayata perhiasan, elektronik, lan liya-liyane.

    • Ngluwihi njaba Amazon kanggo Registry Brand Amazon
    • kanggo nggawe toko web kanthi brand dhewe minangka kemampuan kanggo nglebokake merek sampeyan ing Amazon Brand Registry. Yen merek wis diselehake ing registri, sampeyan nampa kamungkinan kanggo ngontrol kaca rinci produk. Iku tegese sales liyane ora bisa ngganti listing amarga sampeyan sumber siji saka bebener produk.

      Minangka produser branded sampeyan bisa mbukak dhewe kanggo pedagang online liyane kanthi nuduhake foto mau, nganyari test utawa ganti deskripsi sampeyan.

December 7, 2017