Back to Question Center
0

Apa sampeyan bisa nuduhake sawetara hacks kanggo ngedongkrak data dodolan produk Amazon?

1 answers:

Ana sawetara trik sing digunakake kanggo ngangkat data dodolan produk Amazon. Lan pitakonan dadi luwih penting nalika kepengin ngedol pangkat produk Amazon anyar kanthi cepet supaya tetep dadi momentum lan tetep metu saka kompetisi. Kene sawetara skema sampeyan bisa nyoba kanggo entuk keuntungan cepet ing peringkat produk anyar sing metu ana - optimum moisture content for milling corn.

Win Box Buy on Amazon

Ngganteni kothak tuku mungkin dadi perkara paling kritis sing bisa dingerteni dening saben penjual gedhe ing Amazon. Ora kanggo ngandharake yen iku mung cara kanggo nglakokake bisnis gulung sing sukses, mesthine, kajaba sampeyan ora ngrancang utawa ngasilake barang sampeyan dhewe. Lan, yen sampeyan pengin narik sebagian dodolan langsung menyang toko dhewe, sampeyan kudu ditampilake ing sisih ndhuwur kaca produk. Mulane sampeyan bisa nambah data dodolan produk Amazon kanthi fokus utamane ing metrik kotak wes penting, kayata:

  • Reregan - ketoke, iki sing nggawe daya saing liyane Sellers. Nanging, senadyan reregan ing Amazon kanthi standar dituduhake kanthi biaya pangiriman, sawetara tawaran bisa uga luwih apik tinimbang liyane - mung amarga bakal teka karo tag rega sing ora dibayar tanpa biaya sing gegandhengan. Nanging sethitik mirsani pengawasan saka tawaran bisa cepet nggawe samubarang sing cetha.
  • Shipping Performance - minangka data dodolan produk Amazon paling penting kaping loro. Iki kalebu set metrik individu, kanthi skor utama ODR (Order Defect Rate - mbatalake, bali, utawa rasio kiriman kiriman sing ora bener, kalebu umpan balik negatif saka panuku), lan POP (Persentase Persentase Sampurna - nilai persentase mung cukup sukses pangiriman tanpa intervensi pelanggan).

Punika wonten sapérangan langkah praktis tartamtu ingkang kedah dipun jangkepi kanggé menang Kotak Buy ing Amazon.

1. Kaping pisanan, priksa manawa sampeyan kepenak - bab apa produk sampeyan kudu tansah duwe ASIN sing cocog banget karo listing tartamtu sing pengin Deleng uga. Priksanen, yen sampeyan nindakake kabeh kritéria Kotak Buy box kasebut.

2. Kaping kalih, sampeyan bisa narik mudhun rega sing luwih apik - diwenehake yen sampeyan layak, pricing bener dadi saklawasé mung faktor sing nemtokake sukses komersial saben tawaran sampeyan. Mudhunake, kabeh sing perlu kanggo bakal weruh tag rega pesaing, lan kurban nganti siji sen - lan sampeyan wis rampung.

3. Ing pungkasan, njupuk lambang oranye unik sing nuduhake Fulfillment By Amazon ing listing bakul FBA sampeyan bisa nambah data dodolan produk Amazon menyang gelar tartamtu. Mangkono, sampeyan dianjurake kanggo gabung karo dhewe lan entuk akses menyang dhaptar Amazon Prime - sabab iki cukup adhedhasar kanggo nyengkuyung para penjual kanggo mlumpat ing alat musik lan mulai entuk ganjaran liyane.

December 7, 2017