Back to Question Center
0

Carane dadi salah sawijining kaca teratas ing Amazon.com?

1 answers:

Kanggo ngedol produk-produk sing paling dhuwur ing Amazon, sampeyan kudu ngerti ora mung babagan faktor-faktor peringkat mesin sing bisa ditemokake, nanging uga apa sing kudu dilakoni ing platform dagang iki.

Ana akeh pitulung mbiyantu ing web babagan carane ngunggahake peringkat mesin panelusur ing platform kaya Google lan Bing saka kanggo nambah produk visibilitas ing panelusuran Amazon.

Kita aran topik sing arep dituku ing TOP ing Amazon.com kudu dianalisis kanthi jero. Mulane kirim iki dituduhake kanggo tips sing bisa nambah peringkat sampeyan ing Amazon - fake passports purchase.

Amazon ngleksanakake macem-macem mesin visibilitas kanggo nemtokake pangkat kaca produk, kalebu peringkat panelusuran, TOP 100 penjual n saben kategori produk, riwayat browsing sadurungé, lan liya-liyane.

Kanthi ngira-ira kabeh kerumitan kasebut, misale jek rumit kanggo nemtokake cara pangkat ing Amazon. Nanging, yen sampeyan ngetokake salah sawijining metodologi peringkat saka wong liya, sampeyan bakal bisa mirsani kekuwatane.

Dadi, carane sampeyan peringkat ing Amazon lan ngedol dodolan sampeyan? Ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake respon sing komprehensif kanggo pitakonan iki lan malah liyane.

Carane dadi salah siji sing paling dhuwur ing Amazon.com?

  • Pangkat penjualan

Faktor peringkat paling penting ing Amazon yaiku pangkat penjualan produk. Item karo nomer pangkat sing luwih dhuwur ditemokake ing kaca asil panelusuran TOP saka Amazon. Produk sade TOP nduweni daya peringkat sing luar biasa kanggo akeh pitakon panelusuran. Tegese yen peringkat pangkat produk nambah, jumlah kueri panelusuran sing ningkatake produk kasebut uga.

Yen sampeyan pengin ngoptimalake proses optimasi listing Amazon lan entuk luwih akeh visibilitas ing asil panelusuran, sampeyan kudu nambah pangkat dodolan sanalika bisa.

Sampeyan kudu miwiti prosedur optimalisasi kanthi fokus ing dandan konversi tingkat. Sampeyan bisa nggunakake macem-macem jinis iklan lan promosi kanggo ngarahake lalu lintas sing dituju menyang produk sampeyan. Ing wektu sing suwe, bakal mbantu sampeyan nggedhekake visibilitas merek sampeyan ing panelusuran Amazon.

  • Kategori

Kanggo ningkatake pangkat produk ing Amazon, sampeyan kudu menehi perhatian banget marang kategori tingkat paling dhuwur. Ayo kita ndeleng kanthi cetha cara kerjane.

Nggoleki Amazon, sampeyan bisa nemtokake kategori tingkat paling dhuwur utawa mung nggoleki ing kabeh departemen sing ana. Yen sampeyan nggoleki telusuran ing kabeh departemen, asil panelusuran kanggo query sampeyan bakal bali menyang kabeh departemen sing produk sing cocog kadhaptar. Kanggo ngetokake asil panelusuran, sawetara panganggo bisa ngeklik hasil ing piranti. Nanging, prodhuk paling laris pangguna sing wis dipindhah wis diselehake ing kategori umum. Ngeklik asil panelusuran kategori sing luweh bakal ngidini pangguna kanggo nelusuri ing kategori iki tinimbang kabeh departemen.

Mulane aku banget nyaranake ora nggunakake "Appliances" minangka kategori ndhuwur kanggo item minangka produk sampeyan bisa dadi ora kasedhiya ing asil panelusuran. Tinimbang, nindakake riset pasar lengkap lan daftar produk sampeyan ing kategori ndhuwur sing paling laris karo produk competitive sing kadaptar.

December 7, 2017