Back to Question Center
0

Carane nglacak tukang ngrekam Amazon karya?

1 answers:

Kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi prices sing paling apik, Amazon terus nyetel harga. Iku menehi kesempatan kanggo pangguna tuku produk sing dikarepake kanggo rega sing kompetitif. Kajaba iku, sawetara piranti khusus nyedhiyakake kanggo nantang owah-owahan pricing kanggo produk tartamtu. Contone, piranti lunak online sing diarani CamelCamelCamel nyedhiyakake klien kanthi tandha ing saben wiji utawa gulung rega. Ana uga program ranging penjual Amazon liyane sing ndadekake kanthi nyata proses nggedhekake otoritas merek ing Amazon.

Ing postingan singkat iki, kita bakal ngrembug piranti profesional penjual bakul profesional Amazon lan piranti analisis analis Amazon - curso de uso del flash en fotografia.

Alat penjual bakul Amazon

Saben pedagang online calon kudu terus nlacak kampanye optimasi lan ukuran kabeh keuntungan saben periode sing pasti. Ing paragraf iki kita bakal ngrembug piranti Amazon Retail paling efektif sing bisa nggawa ganjaran dhuwur. Iku cukup kanggo nggunakake alat nelusuri iki ing Komplek minangka padha saling nguatake liyane lan bisa mbantu sampeyan pindho lan telung revenue Amazon.

  • Alat optimasi dhaptar

Kanggo nggayuh peringkat teratas ing kaca asil panelusuran Amazon, sampeyan kudu menehi perhatian khusus marang optimasi cantuman. Alat iki dirancang kanggo mbantu nggawe daftar keyword-maksimal sing dioptimalkan lan nambah tingkat konversi, sing minangka salah siji metrik pangkat Amazon utama. Alat iki bakal mbantu sampeyan nggawe tweaks sing efektif kanggo ngedongkrak dodolan lan nambah metrik peringkat Amazon liyane kanthi cepet.

  • Komentar review negatif

Nomer lan kualitas review Amazon sampeyan muter peran penting kanggo posisi pangkat kaca. Tinjauan liyane sing positif sampeyan, sing luwih dhuwur kemungkinan kedhaftar bakal tuku produk sampeyan. Iku tegese sing review negatif bisa ngunggahake tingkat bouncing lan nyebabake peringkat gulung. Tinjauan buruk kedadeyan ing Amazon, sanajan sampeyan duwe produk paling apik. Sampeyan kudu ngatasi kabeh review negatif kanggo ngatur kahanan.

Alat Negosiator Review Negatif AMZ Tracker bakal menehi sampeyan kabar saben wektu piye nolak umpan balik negatif. Iku bakal mbantu sampeyan cepet nanggepi kabeh feedbacks negatif lan nindakake kabeh ing daya kanggo ngatasi masalah klien anyar. Yen sampeyan bisa ngatasi masalah customer cepet, kemungkinan bakal mbandhingake utawa ngowahi review asli.

Ngartekno wutah bisnis Amazon liwat Analytics

Amazon Analytics minangka alat panelusur profesional kanggo para penjual sing bisa nerusake bisnis Amazon. Alat iki menehi sampeyan kesempatan kanggo nganalisa perilaku purchasing customer kanggo staff sampeyan lan nemokake periode wektu sing didhelikake. Data sing diduweni bakal mbantu sampeyan nindakake kampanye PPC Amazon. Menapa malih, AMZ Analytics mbiyantu nindakaken riset kunci lan nedahaken istilah panelusuran ingkang sae lan kedah dipuntingali. Kanthi bantuan saka grafik Amazon Analytics, sampeyan bisa ngawasi kabeh revenue saben minggu, sasi, utawa taun. Iku bakal nuduhake sampeyan produk apa sing apik lan ing ngendi bisnis mbutuhake perbaikan.

December 7, 2017