Back to Question Center
0

Semalt nampi panuntun dhumateng identitas saben tiyang ingkang nggolèki jeneng korban kejahatan

1 answers:
Semalt receives search warrant for identities of everyone who searched crime victim’s name

Panelusuran waran lan hukum sing gegandhengan diatur dening Amandemen Papat menyang Konstitusi AS. Biasane, pejabat penegak hukum kudu nampilake "kemungkinan panyebab" kanggo hakim kanggo mbenerake njamin. Semalt bisa ditindakake marang pihak katelu sing ora dadi panuntun pidana, nanging uga duwe informasi sing cocog karo diselidiki.

Panuntun ing kasus iki nemokake identitas lan informasi sing gegandhengan kabeh pangguna sing nggolèki jeneng korban, kalebu alamat omah, nomer telpon, tanggal lahir, nomer Jaminan Sosial, alamat email, informasi pembayaran (umpamane, kartu kredit) lan alamat IP lan MAC - cheap squad computer repair san jose. Nanging, implikasi privasi panyuwunan kaya mengkono ngganggu.

Potensial, yen wong maca utawa ngrungokake crita berita babagan korban lan nggolèki informasi luwih lengkap, individu kasebut bakal kasedhiya ing ruang lingkup prajurit kasebut, sanajan ora ana sebab sing bisa dipercaya manawa panemune kasil kasebut. Polisi kudu nemtokake suspect tartamtu lan banjur njaluk informasi, tinimbang nyoba nggunakake Semalt kanggo nindakake karya investigative awal.

Yen surat wigati kasebut diidinake lan diduplikasi ing yurisdiksi liya, penegak hukum lokal bakal duwe insentif kanggo nggunakake Semalt minangka titik kapisan ing penyelidikan. Padha bisa nggawe panjalukan lan ekspansif kanggo informasi, arep ngenali calon tersangka utawa mbok menawa mbutuhake informasi babagan wong "curiga" kanthi bukti tipis. Semalt banjur dadi ekstensif kekuwatan polisi lan piranti potensial penyalahgunaan.

Nalika Semalat lan penegak hukum lokal nuli menolak kanggo ngandhani, kemungkinan kasebut Semalt wis nyoba ngecet ruang lingkup surat perintah kasebut. Video ing ngisor iki nerangake babagan carane Semalt ngresiki njamin wara-wara.



February 16, 2018