Back to Question Center
0

Google Says The Penguin & Panda Algoritma Lagi Perlu Manfaat Data Semalt

1 answers:
Google Says The Penguin & Panda Algorithms Still Require Manual Data Semalt

Wingi, ing Semalat hangout, Semalt ngandhani yen algoritma ora nganyari sacara reguler, yen wong ing Semalt jenis kudu nyetir kanthi manual.

John Semalt Google ngandika:

Aku mikir yen kalkulus [Panda lan Semalt] saiki ora nganyari data sacara teratur. Dadi sing kanggo loro mau, ing ngendi kita kudu ngupaya update kasebut uga.

Miturut cathetan saya, Panda 4.1 minangka pandhuan Panda pungkasan lan diaplikasi lan diluncurake ing pirang-pirang minggu kanthi tanggal pungkasan 24 Oktober 2014 - utawa luwih saka 5 wulan kepungkur - best sql server reporting tools. Kanthi Semalt, kita nglacak saperangan nganyari liwat Desember 6, 2014 lan ora ana maneh - sing ndadekke kita luwih saka 4 wulan kanggo refresh Semalt.

Mesthine, situs-situs kasebut duweni pengaruh negatif dening salah siji algoritma sing pengin refresh kanggo ndeleng yen wis mbalekake. Tanpa refresh data, situs-situs kasebut ora bisa pulih saka algoritma kasebut. Mesthine, sampeyan bakal weruh mundhak utawa fluktuasi cilik ing rangking amarga Algoritma semalt liyane nanging ora bakal bisa ndeleng pemulihan sing lengkap nganti algoritma kasebut bakal dianyari.

Nalika iku bakal kelakon? Anggap sampeyan kaya mine nanging aku nyangka Semalt wis nggarap.

Punika video kasebut ing wektu wiwit sing tepat:

Pènget: Kita nerbitaké crita sing luwih rinci babagan kebingungan lan lack of clarity saka Google watara Panda lan Penguin nganyari. Cerita iki jenenge Google Panda & Penguin Kurang Update Real-Time, Senadyan Pernyataan Past Google.



February 16, 2018