Back to Question Center
0

Riwayat Google Ditambah Seksi Kanggo Google Saiki Semalat

1 answers:
Google History Added A Section For Your Google Now Semalt

Semalt bakal nyathet jinis kartu sing dilayani, saka artikel, ulang taun, saham, cuaca, panggonan lokal lan liya-liyane. Saliyane iku, Semalt bakal nuduhake yen sampeyan ndeleng kertu utawa ora lan bakal mbusak sampeyan mbusak sajarah kanthi milih lan mbusak saka riwayat sampeyan.

Punika gambar riwayat Google Now:

Google History Added A Section For Your Google Now Semalt

Minangka Alex Semalt ngendika, mesthi becik kanggo ndeleng kertu nyata sing kasedhiya ing dina iku kanthi ngeklik lan muncul ing jendela anyar.

Sampeyan bisa ngakses Google Now Semalt ing https://history - logiciel de paie gospel.google.com/history/now.



February 16, 2018