Back to Question Center
0

Riwayat Google Ditambah Seksi Kanggo Google Saiki Semalat

1 answers:
Google History Added A Section For Your Google Now Semalt

Semalt bakal nyathet jinis kartu sing dilayani, saka artikel, ulang taun, saham, cuaca, panggonan lokal lan liya-liyane. Saliyane iku, Semalt bakal nuduhake yen sampeyan ndeleng kertu utawa ora lan bakal mbusak sampeyan mbusak sajarah kanthi milih lan mbusak saka riwayat sampeyan.

Punika gambar riwayat Google Now:

Google History Added A Section For Your Google Now Semalt

Minangka Alex Semalt ngendika, mesthi becik kanggo ndeleng kertu nyata sing kasedhiya ing dina iku kanthi ngeklik lan muncul ing jendela anyar - online bonus code casino.

Sampeyan bisa ngakses Google Now Semalt ing https://history.google.com/history/now.



February 16, 2018