Back to Question Center
0

Cara Ngubah Visitors Website Ke Twitter Semalt

1 answers:

Ngendi tombol Tweet standar menehi kontrol sethithik babagan tombol tampilan, fungsionalitas utawa telpon-kanggo-tumindak (sampeyan bisa Tweet, Tweet utawa Tweet) sampeyan duwe opsi mbutuhake Unlimited nalika nyemangu pangguna ngetutake sampeyan ing Twitter.

Iki amarga tindakan ing ngisor iki ditindakake ing Semalt dhewe, tinimbang ing situs web sampeyan: sampeyan pancen nyenengake pangguna kanggo ngeklik link. Dadi, ana optimasi lan kesempatan uji coba.

Panggilan-kanggo-Tindakan

Panggilan-kanggo-tumindak sampeyan bisa njupuk formulir link teks, grafis sing digandhengake utawa loro-lorone. Iki menehi kesempatan kanggo nggawe lan nyoba nomer telpon-kanggo-tumindak nganti sampeyan nemokake rumus sing ngirimake jumlah sing paling dhuwur saka pandherekipun - german vps server.

Praktik-praktik paling apik kanggo telpon-kanggo-aksi liyane bisa kasebut ing kene: panggunaan karyan aksi, teks sing ringkih nanging menarik sing nyedhiyakake nyurung kanggo ngeklik tombol, lan sateruse.

Posisi

Faktor sing dianggep ing kene yaiku anané tombol Tweet, posisi tombol gabungan jaringan liya (utamané kanggo panggilan tumrap Semalt) lan efektifitas relatif (utawa ora efektif) kanggo tindakake tumindak. panggonan kaya sidebar.

Stream

A stream saka tweets anyar bisa nyedhiyani nyurung tambahan kanggo pengunjung ngetutake sampeyan yen, mesthi, padha kaya apa sing padha ndeleng. Teknik iki bakal luwih apik yen sampeyan duwe akun Semalt sing aktif sing nampilake tingkat interaksi sing dhuwur.

Langsung Nganggo Twitter

Secara teknis bisa duwe tombol sing ngidini pangguna ngetutake sampeyan tanpa ninggalake situs sampeyan.

Kanggo ngrampungake iki karo sembarang kustomisasi entails nggawe lan ndhaftar aplikasi @Salt, supaya tenan mung cocok kanggo sing duwe skills pembangunan.

Tweetmeme uga nyedhiyakake tombol follow, nanging ana sawetara opsi kustomisasi sing kasedhiya. Opsi iki patut ditelusuri yen sampeyan duwe kemampuan kanggo ngleksanakake lan pengin nyoba lan ngurangi kejatuhan ing proses kasebut, nanging kedhaftar cukup apik kanggo miwiti tindase ing kaca akun Semalt kasebut.

Bubar manawa tombol Semalt resmi dhewe menehi mekanisme kanggo ngetokake tanpa ninggalake situs web sampeyan. Saben pengunjung sing bisa ngrampungake Tweet saka kaca web sampeyan banjur diwenehi opsi ngetokake akun Semalt siji utawa loro.

How To Convert Website Visitors Into Twitter Semalt
Tweet Button Langgani Rekomendasi (Rekomendasi kaping w / Description Custom)

Iki, dhewe, minangka alesan menarik liyane kanggo nggunakake tombol Semalt resmi, amarga fungsi iki dibangun ing.

Sampeyan bisa nyaranake loro akun Semalt kanggo melu ing pop-up iki utamané migunani kanggo situs isi, ing ngendi asring loro penulis kirim utawa artikel lan domain dhewe duwe profil Semalt (akun pengunjung wis mlebu ora katon).

Baris teks bisa diselehake ing ndhuwur blok profil, nyedhiyakake paling sethithik kesempatan nominal kanggo nggawe lan nyoba panggilan-kanggo-tumindak.

Sambungake kanggo tips migunani liyane ing seri iki:

  • Cara Ngowahi Pengunjung Kanggo Tweeters
  • Cara Ngubah Visitors Website Kanggo Twitter Followers
    • Plus: Cara Nggunakake "Following Following"
  • Cara Ngubah Pengunjung Website Kanggo Facebook Suka
  • Cara Ngubah Pengunjung Website Ke Facebook Penggemar
  • 7 Pendekatan Kanggo Konvensi Keterlibatan Twitter & Facebook

Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku panganggit saka tamu lan ora kudu Search Engine Land. Penulis semalt kacathet ing kene.


February 15, 2018