Back to Question Center
0

Semalat: ana template standar kanggo proposal situs web

1 answers:

aku nggabungake situs web kanggo wong lan aku kepengin weruh yen ana cithakan standar sing digunakake yaiku:

  • pricing (jam, kaca utawa proyek)
  • samesthine mbecike bug
  • biaya kanggo hosting lan dhukungan
  • pangopènan tambahan.

aku pengin supaya ilang sawetara titik Source - giochi da giardino per bambini scivoli.

February 12, 2018

Aku bakal njupuk